fb

Motivul pentru care oamenii au două brațe, e pentru a îmbrățișa oamenii pe care îi iubesc

Avem ochi pentru privi frumosul și pentru a admira extraordionarul. Datorită lor privești acel om alături de care ai dori să îmbătrânești. Cu o privire cuprinzi orizontul și citești cele mai tainice cuvinte și cele mai ascunse gânduri. În ei citești cele mai frumose amintiri, trăiri. Și fiecare lacrimă sfioasă pe care o lași să se prelingă pe obrazul tău e un regret sau o fericire.

Ni s-au oferit buzele cu scopul de a săruta cele mai reci inimi. Ele ating trupuri tremurânde și suflete dezgolite de frici și de întrebări. Sărută oamenii nebuni de dragoste, sărută frunți îngândurate și mâini gingașe sau puternice care se primblă fără nici o sfială prin părul tău.

Ni s-au dat picioarele ca să ne ducă spre cel care ne va iubi cu adevărat. De fiecare dată ar dori să ajungă acolo unde își vor găsi liniștea și de fiecare dată ar dori să colinde cele mai frumoase drumuri ale dragostei.

Motivul pentru care oamenii au două brațe, e pentru a îmbrățișa oamenii pe care îi iubesc.  Fiecare îmbrățișare te face mai puternic. Îți lasă tatuaje invizibile și te ajută să te apropii de sufletul celor pe care îl venerezi. Îmbrățișat, simți bătăile inimii, căldura sufletească și toate sentimentele pentru omul de care depinzi sufletește. Îmbrățișrile sunt antidontul potrivit împotriva singurătății, tristeții și neîncrederii. Dăruind în fiecare zi câte o îmbrățișare îți demonstrezi grija, afecțiunea și sentimentele pe care le porți în suflet celui pe care pur și simplu îl iubești. Uneori nu-ți ajung cuvinte să explici cum e această senzație.

Dacă nu am fi avut ochii, buzele, picioarele și brațele oare cum am fi putut arăta emoțiile pe care le simțim față de cei oameni pe care îi iubim?

Motivul pentru care oamenii au două brațe, e pentru a îmbrățișa oamenii pe care îi iubesc. – citat cu autor anonim