Motivul pentru care femeile bune nu sunt înțelese corect

Femeile bune, amabile nu sunt deloc naive. Ele văd ce văd toți ceilalți și recunosc cu ușurință minciuna și adevărul. Știu sigur când cineva se preface și când îi pasă cu adevărat.

Ele știu cu siguranță cine se folosește de ele și cine prețuiește cu adevărat bunătatea lor. Astfel de femei nu cred în reguli, dar cred în umanitate. Sunt cele care consideră bunătatea lor a fi o binecuvântare și nicidecum un blestem.

Ele știu toate aceste lucruri, dar nu se schimbă în funcție de atitudinea celorlalți. Femeile bune pun bunătatea lor mai presus de toate și, prin urmare, rămân aceleași. Aceasta este adevărata lor natură și refuză să lase lumea să le schimbe, indiferent de orice.
Nu este deloc ușor pentru femeile bune să găsească adevărata dragoste. Ceea ce vor ele este ceva real, pur, sincer. Ele caută un confident bun, un prieten adevărat, un iubit tandru, un bărbat sincer.

Caută pe cineva care nu va încerca să le schimbe latura umană, dar le va iubi liber și dezinteresat. Este dificil pentru femeile bune să-și găsească dragostea, pentru că ele nu știu să joace jocuri murdare și nu știu să manipuleze cu bărbații.

Nu știu să-și ascundă adevăratele sentimente

Femeile bune au inima mare și sufletul curat. Se simt bine în propria piele și știu că această bunătate le va duce acolo unde vor să fie. Pentru ele nu este important ce cred alții despre ele.

Știu că mereu vor fi urmărite de neînțelegeri, lipsă de respect și condamnări din partea altor persoane.â

Femeile bune mereu vor avea o legătură profundă cu lucrurile reale și spirituale. Vor crede în Dumnezeu și în Univers. Vor vedea o rază de speranță în orice tragedie și frumusețe în orice suferință.

Întotdeauna vor găsi o cale să fie amabile, chiar și atunci când ar trebui să se simtă jignite. Întotdeauna vor alege bunătatea, chiar dacă nu va fi reciprocă. Pentru că așa sunt ele, femeile bune.

Sursa :