Motivul pentru care, din punct de vedere științific, fetele aleg băieții răi

Cele mai multe femei susțin că-și doresc un bărbat bun și grijuliu. Dar, când vine vorba de fapte, zăbovim în fața băieților rău, narcisiști și absolut egoiști. Este un adevărat paradox.

Relațiile serioase ni le dorim cu bărbați drăguți și buni, dar un copil ni-l dorim întotdeauna de la masculul brutal. Este doar o provocare: să atragi un nemernic mândru și îngâmfat în patul tău, care-ți va încâlci mințile toată seara. Totuși, destul de tentantă.

Dar cu băieții buni – ne este plictisitor.

Chiar și din punct de vedere biologic, avem tendința de a iubi acest gen de bărbați. De ce? Pentru că masculii alfa au gene mai puternice. Și anume aceasta căutăm, la nivel de subconștient, pentru continuitatea generației.

La bărbați este exact ca la femei. Pentru întemeierea unei familii, aceștia își aleg femeile bune și exemplare, iar pentru distracție și satisfacție sexuală – cele care bucură ochiul și care excită.

Din păcate, multe femei nu doar se distrează cu băieții răi, ci se și căsătoresc cu ei. Iar aceasta reprezintă o adevărată problemă, pentru că nu este genul de relație pe care și-o doresc și de care au nevoie.

Dar totuși, există dorința de emoție, chiar și de certuri și accese de furie. În plus, femeile au un moft – le place să schimbe bărbații sau, mai degrabă, încearcă să-i schimbe. Cu toate acestea, când în fața ta se află o personalitate puternică, este aproape imposibil să o schimbi. Iar dacă-ți va reuși, nu vei mai avea nici un interes. Logica feminină.

Source :