Motivele singurătății tale, potrivit semnului zodiacal

Orice femeie visează să își întâlnească sufletul-pereche. Dar de multe ori vedem că jumătate de viață deja a trecut, dar unele femei tot singure sunt. De ce? Haideți să aflăm.

Berbec

Berbecul este renumit pentru caracterul său de luptător. Femeile – Berbec sunt adevărate amazoane, care mereu tind să fie primele: acasă, la serviciu, în compania prietenilor. Numai că nu tuturor bărbaților le place asta.

Taur

Femeile din semnul zodiacal Taur sunt mercantile. Nu vor fi mulțumite cu o dragoste trăită în colibă. Au nevoie de succes și influență. Le place să dețină controlul. Doar că bărbații nu iubesc să devină proprietatea nimănui.

Gemeni

Femeile – Gemeni nu iubesc să întâlnească în calea lor careva restricții. Nu le place nici să fie înlănțuite, limitate de anumite preferințe sociale. Ele mereu tind spre schimbare și mereu vor noi impresii.

Rac

Femeile – Rac sunt foarte serioase în privința relațiilor. Asta îi sperie pe bărbați.. Ele sunt foarte sensibile, ușor se supără și repede plâng, chiar și din nimicuri. Au nevoie de cineva care să le fie scut de protecție.

Leu

Leoaicele sunt renumite pentru faptul că mereu se îndoiesc. Pot crea o dramă din orice situație, iubesc să fie ascultate și admirate. Își urăsc rivalele. O asemenea stare îi obosește pe bărbați. Leoaicele se vor căsători doar atunci când vor putea să-și înfrângă mândria sau când vor întâlni bărbatul care să le iubească așa cum sunt.

Fecioară

Fecioarele nu prea sunt singure. Numai că într-o relație, ele se dedică mai mult carierei și muncii. Ele iubesc foarte mult curățenia, sunt foarte atente la detalii și în partenerul lor văd orice neajuns. Partenerul lor de viață ar trebui să fie gata să le accepte toate condițiile, ca să trăiască împreună într-o bună înțelegere.

Balanță

Femeile – Balanță iubesc ca totul să fie calculat și apreciat. Sunt foarte atente și gingașe, de aceea nu duc lipsă de admiratori. Doar că deja se încurcă în a face alegerea corectă din motivul că pretendenții sunt prea mulți.

Scorpion

Femeile care apartin acestei zodii știu să iubească. Și iubesc atât de puternic, încât bărbații o iau la fugă. Ele iubesc cu pasiune și ură, cu furie și gelozie. Știu să citească la un bărbat fiecare gând ascuns. Sunt greu de iubit, dar și greu de trăit cu ele.

Săgetător

Femeile din zodia Săgetător fug de căsătorie, pentru că nu se simt în apele lor. Au prea mari așteptări, și alegând candidații, ar putea rămâne singure.

Capricorn

Femeile – Capricorn aleg sau să facă carieră, sau să fie șefele într-o căsnicie. Sunt reci în exprimarea sentimentelor, de aceea bărbatul din viața lor va trebui să le accepte așa cum sunt.

Vărsător

Femeile din zodia Vărsător sunt mai rebele de la natură, de aceea și sunt singure. Sunt adeptele romanelor frumoase, dar lipsite de griji și responsabilități.

Pești

Femeile – Pești iubesc să fie libere. Nu lasă pe nimeni în inimile lor și iubesc să trăiască după propriile reguli.

Sursa :