Motivele pentru care bărbații își părăsesc soțiile, spuse de un bărbat psiholog

Multe femei trec printr-o despărțire, prin înșelăciune, dar cele mai multe dintre ele încă nu au înțeles de ce s-a întâmplat acest lucru. Ar fi câteva principale motive de ce bărbații și-ar părăsi soțiile:

1. Se plictisește

Pentru ca acest lucru să nu se întâmple, trebuie să fiți pentru partenerul vostru și un bun prieten, cu care el să poată vorbi și să îi poată destăinui cele mai mari secrete. Să fiți aproape, atunci când lucrurile nu merg bine. Să aveți curajul să lăsați toată lumea în urma voastră. Este greu să poți îmbina toate aceste aspecte. Încercați să faceți multe lucruri împreună, să încercați ceva nou, poate niște hoby-uri comune…

2. Apariția altor persoane în relația voastră

Sfaturile pe care femeile le primesc de la prieteni, rude sau chiar persoane stăine, aduc doar rău în relația cu persoana iubită. Majoritatea bărbaților nu acceptă asemenea intervenție în viața lui. Problemele de familie trebuie rezolvate în doi, fără martori oculari.

3. Nu ai grijă cum arăți

Cea mai mare, dar și cea mai răspândită greșeală a unei femei este că, după ce relația cu bărbatul iubit a devenit una serioasă, puternică și stabilă, ea încetează să mai aibă grijă de propria persoană. Așadar, dragi femei, nu vă relaxați. Aveți mereu grijă de voi, în primul rând pentru voi înșivă și apoi pentru omul drag.

4. Îți cicălești bărbatul în permanență

Multe femei, în tentativa lor de a-și ajuta bărbatul cu sfaturi sau idei mereu noi, fac o mare greșeală. Bărbatul nu iubește când este criticat. Când femeia iubită îl critică mereu, el începe să creadă că nu este bun de nimic. Se simte jignit. Începe să sufere respectul lui de sine. Pentru el este important să îi fii alături.

5. Trădare din partea ta

E reciprocă partea cu înșelatul. Relația are mult de suferit, chiar și dacă bărbatul îi iartă femeii iubite asemenea greșeală enormă. Relația nu va mai fi niciodată aceeași. Dacă simțiți că nu vă mai potriviți, spune-i. Recunoaște-i și recunoaște asta și față de tine însăți. Un om care se respectă nu va putea ierta trădarea.

6. Sunteți o fire conflictuală

Femeile nu de fiecare dată vor să facă compromisuri. Dar asta duce la ruperea unei relații. Dacă un bărbat te iubește, el oricum nu va accepta reproșurile tale permanente. Spuneți ”Stop!” Gândiți-vă ce este mai important pentru voi: să duceți o ceartă la bun sfârșit pentru a căpăta ceea ce ați dorit? Sau să mențineți relația cu bărbatul iubit în perfectă armonie?

Sursa :