Motivele pentru care am părăsit-o

„A fost frumos. Am trăit o poveste de dragoste pe care o doresc la toți cei care nu cred în acest sentiment. Am iubit sincer și recunosc, au fost momente când eram sigur că e pentru ultima dată. Am trăit toate motivele. Apoi ceva s-a rupt. Apoii am plecat de lângă ea și povestea noastră nu a mai avut final din ăla ca-n filme. Sincer nu regret. Nici atunci, nici acum. Așa a fost mai bine, pentru amândoi. Acum fiecareși-a găsit liniștea. Acum fiecare e fericit în felul său.

Acum despre motive. De ce am părăsit-o? De ce nu a mers? N-o să vă spun. Pentru că fiecare relație se sfârșește diferit și pentru că fiecare despărțire își are motivele ei. Nu vreau să știți de ce nu mai e alături de mine, pentru că e altfel în cazul vostru. Sunt sigur de asta. Din secunda în care ați decis să fiți împreună, porniți o proprie poveste. Finalul sau veșnicia unei povești depinde de voi. De voi doi. Atunci de ce să intervin eu cu motivul meu, știind că nu se potrivește cu motivele voastre? E aiurea. Și nu vă recomand să vă țineți de nici un motiv străin, oricât de potrivit ar fi el. La voi întotdeauna va fi altfel.

Și cine știe, poate că nici nu vei avea motive să o părăsești. Poate că nici nu vei ajunge acolo unde am ajuns eu. Iubește sincer. Trăiește prezentul. Trăiește femeia care te sărută, te îmbrățișează și te iubește cu adevărat. Fii un bărbatul adevărat, bărbatul ei. Susține-o atât timp cât e a ta și nu-i purta pică dacă ceva nu a mers. Așa a fost să fie. Mergi mai departe.

Foto: imgbuddy.com