Motivele impresionante pentru care merită să te îndrăgosteşti de un introvertit!

Iniţial va fi nevoie de timp, până o persoană introvertită va fi gata să-și deschidă sufletul în fața ta. Ea nu se va grăbi din simplul motiv că vrea să aibă încredere totală în tine.

Dar fii sigură că atunci când un introvertit se va simţi bine în compania ta şi îşi va permite să se manifeste liber, vei descoperi un alt univers alături de acest om.

Relaţia voastră va fi lipsită de ipocrizie şi superficialitate.

Probabil încă nu ai avut parte de o relaţie într-atât de intimă până acum. Nu te aştepta la manifestări spontane, zgomotoase, publice, ca lumea să ştie astfel despre sentimentele lui. Dar va şti… prin felul în care se uită la tine.

Persoanele introvertite au, în general, o viață interioară bogată, ele se simt foarte bine singure. Prin urmare, evită să piardă timpul în locuri aglomerate, unde nu se simt în largul lor. Asta înseamnă că pentru o mare parte din timpul petrecut împreună el va alege să rămâneţi acasă.

Cu timpul vei îndrăgi caracterul lui calm.

Deşi introvertiţii îşi petrec o mare parte din timp urmărindu-i pe alţii, el nu vrea să afle detalii din viaţa altora. El se focusează asupra propriilor relaţii şi se dedică acestora.

Individualitatea ta va fi apreciată, ba chiar va fi necesară.

Introvertiţii, deşi pot manifesta afecţiune puternică, preferă să rămână independenţi şi așteaptă aceleaşi aspiraţii şi de la partenerul lor. El respectă timpul oferit propriilor pasiuni. El nu va fi pregătit să ţi de dedice totalmente, mereu îi va fi frică să îşi piardă identitatea.

El îşi doreşte o relaţiei armonioasă, echilibrată şi speră să vă completaţi reciproc, să deveniţi un tot întreg.

Relaţia cu un introvertit nu poate fi ordinară. Mereu vei fi surprinsă să afle detalii noi, atât despre el, cât şi despre lumea din jur.

Sursa :