fb

Zece moduri prin care devii neatrăgătoare fără să realizezi acest lucru

Fiecare femeie încearcă să fie o persoană minunată, grijulie și plină de pasiune. Dar există și femei pentru care aceste lucruri nu sunt la fel de importante. De multe ori comportamentul pe care îl au oamenii îi fac să pară neatractivi, enervanți și devin persoane lângă care nu vrei să te afli. Câteva dintre aceste caracteristici nocive sunt oferite mai jos, iar dacă simți că sunt prezente și la tine încearcă să le eviți. Ar putea ca cercul tău de prieteni să crească odată ce faci asta.

  1. Ești egocentristă.

Te concentrezi doar pe tine, vorbești doar despre tine și de multe ori nu îți pasă ce vor și ceilalți să zică. Dacă te regăsești în aceste rânduri, este timpul să te schimbi. Nimeni nu vrea să fie prieten cu cineva căruia îi pasă doar de propria persoană.

  1. Te concentrezi pe frumusețea exterioară, ignorând ce este în interiorul tău.

În mod surprinzător, adevărata frumusețe vine din inima, trupul și sufletul tău. Aruncă o privire în oglindă și observă ce se ascunde în interiorul tău. O persoană urâtă? Atunci schimbă-ți modul de gândire.

  1. Ești într-o competiție continuă.

Trebuie să fie mai bună decât oricine altcineva, să vezi mai multe, să faci mai multe? Ar trebui să îți pese mai mult de prietenii tăi și să-i lași să se bucure de momentul lor. Dacă au învins frica de înălțime și au urcat 10 metri, nu spune: „Asta e tot? Eu am făcut 30!”, spune-le: „Wow! E grozav. Sunt foarte mândră de tine.”

  1. Îți privești prietenii ca pe dușmani.

În loc să stați împreună și să fii capabilă să ai grijă de ceilalți, îi eviți și chiar îi și jignești uneori. Prietenii tăi nu îți sunt dușmani. Îți sunt aliați.

  1. Întrebi alți oameni cât de importantă ești.

Ești cu siguranță o persoană neplăcută dacă, în mod constant  întrebi de ce oamenii nu te văd la fel de importantă cum crezi că trebuie să fii. Dacă doi prieteni au ieșit fără tine, nu reproșa. Viața oamenilor nu se termină când nu ești în apropiere.

  1. O faci mereu pe șefa.

Într-un grup de prieteni, toată lumea joacă pe teren egal. Dacă ești cea care întotdeauna i-a decizii și îți asumi responsabilități care nu-ți corespund, este timpul să renunți la acest comportament.

  1. Nu ești onestă.

Onestitatea este cea mai bună politică. Dacă vrei să fii persoana pe care toți o vor aproape, fii sinceră. Nu minți despre lucrurile care te reprezintă sau despre modul în care te simți în anumite situații.

  1. Ești obraznică.

Dacă ești persoana nepoliticoasă în mod frecvent, ofensezi sau jenezi prietenii prin comentariile tale nepoliticoase în public, renunță. Nu are nici un rost să faci astfel de comentarii, pentru că faci pe toată lumea să se simtă prost prin comportamentul tău nepotrivit.

  1. Nu ești demnă de încredere și, totuși, depinzi de ceilalți.

Dacă ești persoana pe care nimeni nu se poate baza atunci când se află într-o situație dificilă, dar mereu ceri ajutorul altora, ai o calitate total nepotrivită pe care nici o persoană nu o vrea în comportamentul unui prieten adevărat.

  1. Ești mereu pusă pe negativ.

Dacă spui, în mod constant, lucruri negative, încearcă să îți schimbi atitudinea, pentru că nimeni nu vrea o astfel de persoană în preajmă.

via: lifehack.org