Mi-au spus că pentru ca o femeie să se îndrăgostească de tine, trebuie să o faci să zâmbească. Dar de fiecare dată când o văd zâmbind, mă îndrăgostesc eu

Cică o femeie dacă zâmbește când e cu tine, deja e a ta pe jumătate.  Iar de la impresie bună la dragoste nu e mult. Așa este, doar că uneori totul e reciproc. Dragostea vine pe neașteptate, fie prin niște cuvinte potrivite, fie printr-un zâmbet pe care ai vrea să-l vezi în fiecare zi. După deja urmează confirmarea dragostei sau dezamăgirea. Pentru că nu trebuie să trăiești imposibilul ca să simți posibilul. O femeie are partea ei de frumos și special cu care atrage un bărbat. Unele atrag mai mulți, altele mai puțini. Nu e femeie care să placă la toți bărbații și asta face diferența dintre aparențe și ceea ce contează cu adevărat. Și contează acel farmec, acel zâmbet sau cuvânt spus, suficient ca să te îndrăgostești iremediabil de ea. La rândul său un bărbat poate cuceri o femeie prin diferite calități și nu e neapărat să le aibă pe toate. Contează să fii la locul potrivit și lângă femeia potrivită ca să faci impresie și pe urmă să nu trădezi niște așteptări. Asta mi-au spus mulți bărbați care au cucerit multe, doar că nu întotdeaua lucrurile au aceeași finalitate. Pentru că mi-au spus ceva și am știut altceva.

Comandă noua mea carte ,,De vorbă cu Emma” de pe Libris (livrare gratis în România) și Bestseller (livrare gratis în Moldova și internațional). Gând bun!

Mi-au spus că o femeie o cucerești cu putere și încredere. Dar cucerit sunt de puterea cuvintelor ei și nu am niciodată mai încrezut că ea este femeia mea.

Mi-au spus că o femeie o cucerești cu o floare. Dar am înțeles că ea e floarea mea și aș vrea să o am în fiecare zi în grădină.

Mi-au spus că o femeie se lasă sedusă de-un parfum bun și-o mașină scumpă. Dar mirosul ei mă lasă mut și scumpă îmi este mai mult decât orice.

Mi-au spus că pentru ca o femeie să se îndrăgostească de tine, trebuie să o faci să zâmbească. Dar de fiecare dată când o văd zâmbind, mă îndrăgostesc eu.

Iar eu, oferindu-i încredere, flori,  făcând-o să zâmbească și dându-i în fiecare zi motive să mă iubească, am totul și pe ea o am.