fb

Micile gesturi care îi fac pe bărbați să te vadă viitoarea lor soție

Bărbații ne-au destăinuit acele momente în care își imaginează iubita ca viitoare soție.

1. Toate faptele care demonstrează că-ți pasă.  „Într-o zi i-am spus că-mi place gemul de prune. Mai târziu, când am plecat la ea, avea acest gem. Bărbaților le place atunci când femeia iubită le arată că-i pasă de ei.”
2. Sărutul eomoționat. „Simt o deosebită căldură, grijă și dragoste, atunci când femeia iubită mă sărută pe spate. Nu pot explica ceea ce simt. Nu e un moment pasional, e mult mai mult, e mai important.”
3. Complimentele. „Atunci când din întâmplare mi-a făcut un compliment, am înțeles că se gândește la mine, că apreciază faptele mele și vrea ca eu să știu acest lucru.”
4. Mâinele ei în părul meu. „Când degetele ei se joacă cu părul meu…”
5. Lucrurile simple. „Iubita mea înainte de somn pune pastă de dinți pe periuța mea: este un detaliu mărunt, dar e atât de drăguț. Sau când pune mâna pe piciorul meu. Când mâncăm în mașină. Când îmi face masaj în jurul gâtului. Sau atunci când îmi lasă un bilet, chiar dacă pe acesta scrie: „nu-mi mânca porția mea de pizza.”
6. Zâmbetul. „Atunci când vin de la serviciu, iar ea îmi zâmbește, chiar dacă a avut o zi grea.”
7. Ea gătește pentru mine. „În fiecare zi îmi pregătește gustări pentru serviciu. Iar atunci când la ora prânzului mânânc simt o căldură specială, știind că ea a gătit pentru mine.”
8. Comunicarea. „Femeile ignoră unele probleme, pentru ca noi înșine să fim conștienți de ele. Iar atunci când femeia de lângă tine poate vorbi despre orice subiect, asta înseamnă că relația va dura în timp.”
9. Inițiativa. „Atunci când ea face primul pas în clipele romantice – un sărut, o îmbrățișare, asta îmi dă de înțeles că sunt râvnit.”
10. Eforturi adevărate. „Ea poate nu știe ce vreau și de ce am nevoie, dar dacă ea face un efort să fiu eu fericit – e un gest frumos.”
11. Interesul. „Atunci când mă întreabă cum a trecut ziua și mă ascultă atentă, apoi mă îmbrățișează și mă sărută. De dragul acestori gesturi sunt gata să renunț la libertatea mea.”
12. Sentimentele. „Atunci când dormim împreună, iar ea se lipește de mine încât mă simt protectotul și știu că are încredere în mine.”

Source :

mirtesen