,,Mi-e scârbă! Mi-e scârbă de mine, de faptul ca m-ai avut.”

Ea este Alina. Alina a trăit o poveste cum o trăiesc multe dintre femei. Ea doar a reușit să mai facă și unele concluzii.

,,Mi-e scârbă! Mi-e scârbă de mine, de faptul ca m-ai avut. Ma simt murdara numai gândindu-mă că m-ai atins cu mâinile tale catifelate, ca mi-ai mângâiat corpul cu atingerile tale gingașe. Am aruncat toate hainele ca sa ai cat mai multa piele de atins. Pielea pe care acum o simt aspră si murdara, ma simt vinovata, ca un copil care sparge vaza preferata a mamei.

Mi te-am dăruit trup si suflet. Nebunesc, nu? Nici eu nu ma așteptam la asta, m-am surprins si pe mine. Sufletul meu rece si plini de spini se inmuiase, simțeam cum îmi sare inima din piept si nu puteam sa înțeleg de ce. De ce ma simt bine când stiu ca este o iluzie? De ce îmi place ce-mi faci? De ce as vrea asta la nesfârșit? Se poate numi nebunie, erotism dacă te as ruga sa ma torturezi asa în fiecare zi? As fi prea egoista ca sa spun ca te vreau doar pentru mine, dar nu meriti.

Nu meriți pentru felul tău de a fi. Nu meriți pentru ca nu stii sa apreciezi, pentru ca tu schimbi regulile la fiecare minut după o victorie, pentru felul frumos în care iti bagi joc, pentru nepăsarea ta, pentru zâmbetul tău ironic si frumos. Nu ma meriți! Nu meriți iubirea mea, tot ce am eu de dăruit. Dar e prea târziu, pentru ca m-ai avut deja. M-ai avut în momentul în care eu am crezut cu totul altceva despre tine. M-ai avut din prima clipă de când te-am văzut, de la primul tău zâmbet, de la prima ta atingere.

Dar stii ce? Nu-mi pasa! De ce sa regret un moment minunat din viata mea? De ce sa regret ca m-am simțit femeie după mult timp? De ce sa ti reproșez chestii inutile dacă tu ai stiu cum sa câștigi? Mi-e scârbă…”

Uneori nu regreți, dar înțelegi că ai pierdut o bună parte din timp aiurea. Înțelegi că te-ai vândut pentru nimic, dar nu mai poți da timpul înapoi. Atunci nu rămâne decât să faci unele concluzii și să nu mai repeți prostiile din trecut. Spui că asta merită și cealaltă nu merită. Spui că cineva e bun și cineva nu. Uneori e suficientă o poveste mai tristă pentru ca să trăiești frumos mai departe.

Foto: upsocl.com