Mi-e dor de tine, dar nu vreau să te întorci. Iată de ce!

Atunci când îmi amintesc de tine, când momentele plăcute se întorc, îmi permit să simt din nou prezența ta. Îmi permit să respir cu aceste amintiri, înainte de a le expira cât de repede pot. Să mă gândesc la tine e periculos.

Am pierdut deja multe zile gândindu-mă la tine, zile în care trebuia să cresc, să iubesc din nou, să fiu fericită.

Uneori mă gândesc dacă există o modalitate de a bloca accesul cuiva la amintirile mele. Uneori pur și simplu încerc să găsesc motive să te urăsc, dar nu-mi reușește.

O parte din mine începe să creadă că nu voi reuși să trec peste asta. E o pierdere emoțională imensă.

Nu contează câte cărți și câte articole am citit, câte povești am auzit despre cum e să pierzi oamenii dragi și cât de firesc este asta – nu am găsit o modalitate să te las în trecut.

Mă gândesc că aceste emoții într-o zi mă vor părăsi, că voi reuși să învăț acea parte dependentă din mine că nu ești unicul. Uneori mă gândesc că durerea nu va dispărea niciodată.

Ce cred eu despre pierderea adevăratei iubiri… Cred că uneori oamenii pot să devină toxici unul pentru celălalt. Cred că uneori dragostea poate fi un lucru îngrozitor, care nu-ți permite să te dezvolți. Cred că uneori dragostea ascunde adevărul despre omul pe care-l iubești.

Cred că dragostea față de tine este cea mai puternică dintre toate. Însă dragostea față de mine, față de lumea și viitorul meu este și mai puternică. Chiar dacă acum sufăr, chiar dacă mă doare, voi depăși acest moment.

Plecând de lângă tine, am început să mă iubesc mai mult. Am început să am grjă de tine, așa cum nu am făcut-o vreodată.

Așa sunt eu. Recunosc: îmi va fi dor de tine. Dar nu aș vrea niciodată să te întorci. Pentru că  m-am schimbat, pentru că suferința mea este temelia unei noi „eu”, pentru că nimic nu mai poate fi la fel.

Sursa :