Mi-ai spus că nu vei putea trăi fără mine, dar uite că încă mai supraviețuiești…

Fiecare dintre noi are sau a avut vreodată o persoană specială în care a avut încredere absolută și care până la urmă a trădat. Eu nu sunt o excepție.

Am crezut fiecare cuvânt de-al tău. Credeam în tine și în NOI. Dar nimic din toate aceste lucruri nu au fost adevărate. În special tu.

Te mai credeam și atunci când îmi spuneai că-ți voi fi soție, iar tu-mi vei fi soț. Credeam că ești viitorul meu. La naiba, cât de proastă am fost!

Dar cea mai mare minciună pe care mi-ai spus-o vreodată este că niciodată nu mă vei lăsa. Îmi ziceai că nu-ți poți imagina viața fără mine și că mai bine mori, decât să mă pierzi. Dar ghicește cine încă mai este viu și se bucură de viață?

În schimb, m-ai omorât pe mine. Mi-ai străpuns vehement inima și sufletul.

Ai ales o altă viață. Te-ai dus, iar eu am rămas singură.

Aș fi vrut atât de mult să te fi văzut așa cum ești, cu adevărat. Dar n-am putut s-o fac. Eram prea disperată, prea îndrăgostită.

Iar tu… tu doar mă manipulai, mă controlai și îmi furai iubirea. Ți-a reușit perfect și m-ai făcut să sufăr.

Nu-mi vine să cred cât de naivă am fost …

M-am îndrăgostit de un bărbat care nu știe ce înseamnă dragostea.

Mi-am pierdut toți prietenii din cauza ta. Am pierdut atât de mult timp cu tine. Dar cel mai important, m-am pierdut pe mine!

Astăzi, încă mai continui să-mi spui că am fost cel mai frumos lucru care ți s-a întâmplat vreodată. Dar cine renunță la ce îl face fericit?

Acum văd cât ești de crud, dur și egoist.

Dar ce contează pentru mine, este că am înțeles într-un sfârșit că voi găsi pe cineva mai bun.

Îți doresc o viață lungă și frumoasă, în care mă vei putea admira alături de cel care mă face fericită și atunci vei înțelege că tu ai fost singurul care a avut de pierdut…

Sursa :