Mesajul unei femei către bărbați: „Oferiți relații fără obligații și plăcere? Treziți-vă, bărbați!”

Mulți bărbaților susțin că femeile au nevoie doar de bani, că sunt materialiste și calculate…

Iată ce voi spune eu bărbaților, după experiența mea și a prietenelor mele: 80% din acești bărbați vor merge la prima întâlnire fără a cumpăra o floare femeii.

O prietenă de-a mea, mi-a povestit că un băiat pe care l-a cunoscut pe internet i-a propus să iasă cu el. Ea, după o zi de muncă – îmbrăcată într-o rochie, pe tocuri… Era toamnă. Crezi că a invitat-o să stea într-o cafenea? Nu! 4 ore a purtat-o prin parc. Până la sfârșitul serii era înghețată complet.

4 ore în care i-a povestit cât este de cool și cât de mult are nevoie de o relație de calitate! Despre ce vorbiți, dragilor, dacă atunci când o fată vă cere o cafea deja o considerați materialistă? Puțini dintre voi se gândesc la efortul pe care l-a depus ea pentru a găti cina la care ați fost invitați.

Hai, spuneți-mi, cine dintre voi vrea să vadă alături o fată neîngrijită, cu rădăcinile nevopsite, cu piele rigidă, cu unghii murdare, în haine de proastă calitate și cu lenjerie uzată? Cu siguranță nici unul. Vreți femei frumoase, parfumate și îmbrăcate cu gust. Cu toate că, majoritatea dintre voi arătați destul de prost și de neîngrijit.

Credeți că femeile nu investesc deloc? Dar voi, înțelegeți câți bani cheltuiește o femeie pentru a fi frumoasă?

V-ați gândit vreodată cât de mult costă un set de lenjerie intimă care să arate cât de cât plăcut? Nici nu îndrăznesc să mă refer la cele șic, ci la cele drăguțe. V-ați uitat vreodată care sunt prețurile pentru produsele cosmetice? Cât costă un rimel decent, o pudră, un parfum? Ruj? Bijuterii? Strigați în gura mare că femeile sunt mercantile, dar nici unuia dintre voi nu i-a venit în gând că acea femeie a investit deja în frumusețea ei sume la care nici nu ați visat!

Interesați-vă, câți bani trebuie să lași într-un salon pentru vopsirea părului! Veți rămâne mască. Dar manichiura? Pedichiura? Cosmetologul? Știți cât costă o cremă bună care face pielea cea fină care tât de mult vă place? Dar un șampon care să-i ofere strălucire părului?

Și nu spuneți că nu vă pasă cum arată o femeie, pentru că este absurd.

Nu, nu e vorba de mercantilism! Este un instinct normal – să apreciezi un bărbat după posibilitățile sale. Și nu doar cele financiare.

Oferiți relații fără obligații și plăcere? Treziți-vă, bărbați! Voi aveți orgasm mai mereu, însă femeile – nu! Pentru că, în general, femeilor le este dificil să primească plăcere de la un bărbat necunoscut. Suntem construite astfel.

Vă considerați buni amanți și credeți că toate femeile trebuie să lupte pentru voi chiar dacă sunteți încă niște copii și nu aveți nici cea mai vagă idee despre cum trebuie să vă comportați cu o femeie.

Dar, meritați acest lucru?

Sursa :