fb

Mesajul unei amante către soția care nu-și iubea soțul!

„Știu că sunt zile în care te întrebi de ce întârzie și lipsește prea mult. Te întrebi de ce e atât de tăcut și rece.

Simplu. Pentru că e cu mine. Timpul liber îl petrecem în doi. Nu fi rea cu mine, nu mă învinui cu nimic, nici nu mă căuta.

Îți scriu deoarece vreau să te întrebi: „De ce a ales pe alta?” , „Ce l-a făcut să caute o altă femeie?”

A cui e vina: a mea, cea care a acceptat un bărbat însurat sau a ta, cea care ai uitat de el? Da, draga mea. L-ai neglijat, nu-ți păsa de așteptările și visurile lui. Îți păsa de persoana ta, uitând că și el trăiește sub același acoperiș și ar fi fost frumos și corect să ții cont de părerile, dorințele lui.

Ai repetat prea des cuvântul „vreau” și de prea puține ori l-ai întrebat: „Ce-ți dorești tu?”

Te rog să nu-l învinuiești sau să-i reproșezi ceva, deoarece te iubește și te respectă. Nu și-a permis niciodată să te vorbească de rău, dimpotrivă: mereu te-a lăudat, a spus că ești frumoasă și deosebită.

Într-o zi mi-a spus că îi este rușine față de tine, pentru că te minte, se urăște că te-a trădat. O viață nu-i va ajunge să-ți mulțumească pentru simplu fapt că-i ești alături. Pentru el nicio femeie nu e mai frumoasă, deșteaptă, rafinată, decât tine. Tu ești unica.

S-a refugiat în brațele mele, pentru că în ale tale se simțea neînțeles. L-ai cicălit prea des și niciodată nu ai fost mulțumită, orice ar fi făcut, era greșit și fără sens.

Iar eu mă bucur, îl laud, îl încurajez atunci când reușește să-și îndeplinească dorințele. Am încredere în el, pe când tu nu prea. Eu îi dau aripi, îl înțeleg. Tu ești indiferentă și rece. E păcat, fiindcă te iubește mult. În mine te caută pe tine, mă compară. 

Ceea ce nu pot să înțeleg e cum poți să-l lași atât de ușor, e un om minunat. Dacă aș fi fost soția lui l-aș fi iubit, l-aș fi făcut cel mai fericit om.

Nu neg faptul că i-am oferit multe ce nu i-ai oferit tu, doar că eu vreau ca tu să conștientizezi un singur lucru. El e cu mine nu pentru că sunt mai frumoasă, mai deșteaptă, feminină, nu că aș fi  mai bună la pat sau că aș fi cu forme.

E cu mine pentru că vrea să fie iubit.  Vrea să fie iubit de tine. De fiecare dată când pleacă din patul meu, speră că acasă îl va aștepta soția care îi va  oferi iubire.

Fii iubitoare și descoperă-i sufletul, fii cu el la bine și la rău. 

Amanta care vrea ca bărbatul tău să fie fericit, nu cu mine, dar cu tine.”

Source :

ofigenno.com