Mesajul care îl va cuceri pentru totdeauna pe bărbatul de lângă tine

Nu e vorba despre cuvinte care doar sună frumos și ascund un interes egoist. Nu e vorba despre fraze cuceritoare și expresii care surprind plăcut, dar care nu vin din sufletul tău. Nu e vorba nici despre complimente făcute întâmplător.

Atunci când ai intenții bune, când îmbrățișezi lumea unui om drag, când îi vorbești cu seninătate despre lucruri importante, poți schimba o viață, o poveste, poți convinge și poți apropia pentru totdeauna, trăind acest om și fiind sinceră.

Vorbești despre sentimentele tale, îți deschizi sufletul și lași loc pentru o conexiune profundă. Îl convingi că îți pasă și nu îl vei trăda vreodată, îl asiguri că vrei la fel de mult să construiești, să descoperi, să-l cunoști, să fie bine.

Sunt mesaje care anulează orice comportament egoist, care pur și simplu transmit o emoție puternică, care devin un rezumat al lumii frumoase pe care o trăiți. Sunt mesaje care aduc lumină în viața celuilalt, îl provoacă să fie mai bun, mai iubitor.

Este acel mesaj despre încredere, despre cât de recunoscătoare ești pentru tot ceea ce face. Îi confirmi că el este bărbatul potrivit pentru tine, lângă el vrei să trăiești o viață, cu el vrei să mergi și la un capăt de lume, împreună, din iubire.

Nu lași loc pentru interpretări, nu te ascunzi după aparențe. Ești sinceră și alegi să nu îți fie frică, să îmbrățișezi un fel de a fi demn, să fii la rândul tău corectă și interesată de binele relației. El va aprecia și va răspunde cu devotament.

Este acel mesaj despre susținere necondiționată

Nu ești lângă el pentru că aștepți să obții ceva, nu ești alături în momente complicate pentru a profita de slăbiciunile lui. Îl susții pentru că îți pasă, pentru că îți este atât de drag acest om, pentru că tristețea și bucuria lui e parte din tristețea și bucuria ta.

E mai mult decât o prezență întâmplătoare, mai mult decât două cuvinte spuse la repezeală. Îl încurajezi de fiecare dată, empatizezi cu stările lui, îi demonstrezi că atașamentul tău vine din profundă iubire și admirație.

Este acel mesaj despre sinceritate, atunci când refuzi să te joci cu el, să interpretezi realitatea, să pui presiune inutilă. Nu ascunzi nimic, nu te prefaci, nu lași loc pentru aventură. Ești gata să vorbești deschis despre lucruri importante.

Ești gata să-l asculți și să-i înțelegi povestea, fără a critica și a judeca. Îi spui cât de mult contează pentru tine, cât de importantă este relația, cât de frumos se întâmplă totul. Nu cauți să-i controleze lumea, să-i impui ceva, să-l schimbi.

Este acel mesaj despre iubire profundă, când nu contează contextul, aparențele, motivele, pur și simplu îl privești în ochi și știi că acest om este omul tău, știi că lângă el ai găsit fericirea și liniștea, știi că totul are rost.

Iată cel mai sincer mesaj: să trăiești omul și relația, să răspunzi cu încredere și afecțiune, să îți pese de fiecare dată, să construiești și să ai grijă, să susții și să iubești din toată inima.

© De Vorbă cu Tine