fb

Meryl Streep: „ Nu mai sunt în stare să tolerez!”

Nu am de gând să mai tolerez multe lucruri. Și nu din cauza că am devenit arogantă sau trufașă, ci pentru că am ajuns la o anumită etapă a vieții mele – etapa în care nu vreau să mai pierd timpul pe lucrurile care nu îmi aduc plăcere sau care îmi provoacă durere.

Nu mai am de gând să tolerez cinismul, critica excesivă și cerințele de orice gen. Nu am nici o dorința de a-i satisface pe cei cărora nu le plac; să-i iubesc pe cei care nu mă iubesc și să le zâmbesc celor care nu îmi zâmbesc înapoi.

Nu voi mai dedica nici un minut celor care mă mint sau încearcă să mă manipuleze. Am decis că nu voi mai susține ipocrizia, falsitatea, minciuna și lauda de doi bani.

Nu voi mai tolera nici oamenii cu studii incomplete, nici oamenii de știință aroganți. Nu am de gând să mă clarific cu bârfele, nu pot suporta conflictele și comparațiile. Cred că lumea este alcătuită din paradoxuri. Din acest motiv încerc să evit oamenii cu caracter dur, incapabili de a se adapta mediului.

Disprețuiesc trădarea și lipsa de loialitate în relațiile de prietenie. Nu voi putea fi împreună cu cei care nu sunt în stare să spună un compliment, să încurajeze sau să inspire prin propriile cuvinte. Nu voi putea fi nici cu cei care nu iubesc animalele. Exagerarea mă obosește.

Și da, pe lângă tot ce am spus, nu îi voi mai tolera pe cei care nu sunt demni de răbdarea mea.

Source :

soulpost