Meriți să ai alături un partener mai bun decât cel, care nici nu îți răspunde la mesaje

Timpurile s-au schimbat, în cultura modernă se consideră absolut normal ca o domnișoară să facă primul pas, să scrie sau să sune prima. Este foarte bine dacă îi scrii mesaj unui băiat și îi ceri să vă întâlniți.

Sau dacă mergeți împreună la film sau la un concert. Pentru băiat va fi un semn că nu îți este indiferent și că ești interesată de comunicarea cu el. Așa că acest lucru uneori este absolut normal și este doar începutul unor relații frumoase și sănătoase.

Doar că nu întotdeauna este așa… Dacă i-ai scris unui băiat și stai cu orele așteptând mesajul lui, sperând să îți răspundă și dacă întâlnirile dintre voi doi întotdeauna sunt inițiate de tine, cred că e timpul să vezi adevărul:

Meriți mai mult decât toată această suferință și această dragoste oarbă.

Mai mult decât lacrimile vărsate pentru el, decât furia pe care o simți atunci când nu te mai sună și nici nu îți mai scrie.

Meriți mai mult decât momentele de îngrijorare față de el și indiferență din partea lui.

El îți scrie rar. La apeluri sau mesaje nu răspunde. Nu pentru că este ocupat, căci noi toți suntem ocupați. Pentru cele mai importante lucruri mereu ne facem timp, așa că asta nu e o scuză bună.

El nu te vede, nu te aude, nu te înțelege. Nu pierde timpul. Mai bine oferă acest timp întâlnirilor cu prietenii, călătoriilor, citirii cărților, formării unor noi prietenii. Cu siguranță va apărea și în viața ta cineva care te va merita.

Un băiat căruia nu va trebui să-i demonstrezi că merită să te sune, să te vadă, să te asculte. Ieși din această relație falsă acum. E greu să renunți la cineva pe care îl iubești sincer, dar e necesar.

Meriți mai mult. Meriți pe cineva care să-ți răspundă la mesaje, care să te sune, să te întrebe ce faci. Nu încerca să câștigi dragostea cu forța. Dacă ea nu este acum, nu va apărea vreodată.

Sursa :