Meriți pe cineva care este sigur de alegerea pe care a făcut-o

Merităm ce este mai bun de la viață, dar mai ales de la partenerul din viața noastră. Noi vrem să fim mulțumiți aici și acum, dar asta e doar pentru o perioadă nedeterminată. Deci pe cine meriți tu?

Meriți pe cineva care are valori înalte și priorități bine stabilite. Pe cineva care dimineața să se trezească, să te privească și să se gândească cât este de norocos. Partenerul din viața ta trebuie să-l alegi corect, responsabil și să aveți valori comune.

Meriți pe cineva căruia să-i pese de tine.

Care să fie fericit că exiști în viața lui. Care să îți ofere cele mai minunate clipe împreună.

Meriți pe cineva care să aducă în relația voastră stabilitate, seriozitate, siguranță.

Meriți pe cineva cu o atitudine plină de respect față de tine. Care te acceptă cu toate neajunsurile și ciudățeniile tale și se simte cea mai fericită persoană că te are.

Meriți pe cineva care crede cu sinceritate în tine, în visele tale, în ideile tale. Care te susține și te ajută să crești pe plan profesional.

Meriți pe cineva care te va alege anume pe tine și va continua să facă acest lucru în fiecare zi din viața voastră împreună.

Meriți pe cineva cu o personalitate complexă, independentă, puternică.

Meriți pe cineva care să te vadă ca pe o persoană specială, unică, încrezută în sine.

Meriți pe cineva care să aducă lumină și culoare în viața ta.

Meriți pe cineva care este sigur în toate alegerile pe care le face și este o persoană puternică, cu perspective de viitor.

Meriți pe cineva care crede că doar tu ești cea mai frumoasă, potrivită și puternică femeie din viața lui.

Meriți tot ce e mai bun! Niciodată să nu te îndoiești de acest lucru. Fii puternică, fii sigură pe tine și în viața ta va apărea cel pe care îl meriți. Pentru că meriți!