Meriți mai mult decât un partener, pe care trebuie să-l convingi că te iubește

Meriți iubire reciprocă. Meriți momente pline de grijă și gingășie. Meriți îmbrățișări calde și cuvinte dulci.

Și cel mai important – meriți toate astea fără a-ți demontra în permanență valoarea.

Așa că încetează să îndreptățești partenerul care te ia de bun. Încetează să ceri din timpul, efortul și grija lui. Atenția este ceva de la sine înțeles într-o relație, nu e ceva pentru care trebuie să lupți.

Alături de bărbatul potrivit nu vei mai fi nevoită se ”te ceri” pentru o discuție sau pentru un randez – vous. El va face totul din propria inițiativă.

Alături de omul potrivit nu trebuie să demonstrezi că meriți iubire, el va cunoaște cert acest fapt și mereu va fi la locul și timpul potrivit pentru tine.

Nu trebuie să urmărești nimic și nu ești obligată să lupți pentru ceva. Dimpotrivă, tânărul trebuie să găsească noi soluții și căi originale pentru a te cuceri din nou și nou. Ești minunată, unică și de neînlocuit. Acesta e prețul tău. Nu te subaprecia.

Renunță la relațiile năsănătoase. Spune-i ”la revedere” partenerului care nu te apreciază. El simplu nu te merită. Lupta pentru el și pentru atenția lui nu pot dura o veșnicie.

Iubirea poate fi insoțită de momente mai proaste și mai dificile, nu și de umilință.

Unicul lucru care l-ar putea face să se îndrăgostească de tine este renunțarea la el. Poate absența ta o să îl facă să realizeze propria ignoranță.

Nu ceda pentru o emoție de proastă calitate atunci când ai lumea la picioarele tale.

Sursa :