fb

Meriți acea iubire pe care le-o oferi altora

Dacă cineva ți-a acordat o șansă, ai fi cea mai strălucitoare stea de pe cer. Ai pregăti cafeaua în diminețile zilelor de luni, ai pregăti supă de casă în sezonul răcelilor. Ai lenevi în pat, alături de el, întreaga duminică. Dacă ți-ar oferi cineva o șansă, l-ai înnebuni cu pasiunea ta nestăpânită și grija ta fără margini.

Dar tu înțelegi că nu este atât de ușor. Nu fiecare poate aprecia ceea ce ești dispusă să oferi. Au fost și încă există oameni care urăsc cafeaua dimineața și preferă să înfrunte răceala de unii singuri. Au fost și încă mai există oameni cărora nu le place să stea întreaga duminică în pat, care confundă sentimentele tale cu nebunia, iar grija ta li se pare lipsită de sens.

Au fost și vor exista oameni care nu vor fi în stare să obțină toată dragostea pe care o poți oferi. Vor lupta cu inima ta fără margini, distrugând-o și adaptând-o formei și dimensiunilor lor. Vor spune că ești prea mult pentru ei și că trebuie să pleci. Și trebuie să-ți reamintești că, dacă inima ta iubitoare nu se potrivește cu slăbiciunile lui, nu înseamnă că tu reprezinți prea mult, ci că acel om nu merită să obțină tot ce ai de oferit.

Meriți dragostea pe care încerci să o oferi altora. Tu – ești o rasă rară, rătăcind în această lume care nu înțelege cum poți iubi astfel. Meriți să-l găsești pe cel care nu te va ruga să slăbești puterea cu care iubești, ci care va fi încântat de pasiunea ta.

Meriți să-l găsești pe cel care va dori să aprindă în continuare flacăra iubirii tale. Acum folosește lumea ca o rază de soare, experiența – ca pe niște lemne, pentru ca să nu te stingi la venirea omului, a cărui iubire va fi pe potriva iubirii tale.

Source :

soulpost