Merită să lupţi, indiferent de şanse

Cedezi prea ușor. Asta e problema insucceselor tale: și în viață, și în dragoste. Cedezi fără a încerca cel puțin să vezi o altă cale de ieșire. Cedezi, crezând că până aici a fost. Dar de aici totul abia începe. Așa e și cu iubirea. Dacă simți și știi că celălalt e omul tău, merită să lupți. Și nu contează ce șanse ai. Contează că niciodată nu vei regreta că în trecut nu ai făcut ceea ce doreai să faci. Să păstrezi și să iubești.

Merită să lupți pentru o cauză, pentru un scop, pentru mai multe scopuri, pentru omul iubit, pentru dragostea ce vă leagă, pentru fericirea ta. Merită să lupți pentru visurile tale. Și nu, nu-ți transformi viața într-o scenă de război. Ești în primul rând împăcat cu tine și cu lumea care te înconjoară. Apoi încerci să procedezi corect. Apoi demonstrezi. E simplu atunci când nu te forțezi și o faci din inimă.

Nu contează ce șanse ai. De fapt șansele sunt ultimul lucru la care ar trebui să te gândești. Fii sigur că nimeni nu te va întreba peste ani buni de unde ai pornit. Așa e și în dragoste. Nu vei analiza peste ani dacă ai luptat mult sau ai cucerit ușor iubirea. Vei ști doar că omul iubit e alături de tine sau el e alături de altcineva. Poate gândul ăsta te va face să lupți și mai mult.

Merită să lupţi, indiferent de şanse. Luptă!

Foto: theunstitchd.com