Mărunțișuri pe care fiecare cuplu fericit le fac în fiecare seară

Nu fiecare dintre noi este suficient de norocos, ca să-și găsească sufletul pereche, adică omul alături de care am vrea să ne petrecem viața. Totuși, dacă se întâmplă să găsim o astfel de persoană și să ne cuplăm cu ea, trebuie să ne adunăm responsabilitatea, pentru a valorifica la maxim comuniunea noastră.

Acest lucru nu îl facem doar prin cuvinte, ci și depunând efort și demonstrându-i zilnic partenerului nostru cât de dedicați și recunoscători îi suntem.

În acest context, vă propunem o listă de mărunțișuri, care sunt practicate de fiecare cuplu fericit în fiecare seară. Poate că anume aceste detalii mici reprezintă secretul iubirii lor trainice și durabile. Iată despre ce este vorba:

Partenerii vorbesc despre cum le-a trecut ziua

Chiar dacă trăiți împreună de mult timp și vă cunoașteți pe de rost decurgerea tipică a zilei și rutina, este atât de important să vă arătați interesați, în mod genuin, de felul în care partenerul vostru și-a petrecut ziua, cum a fost la muncă azi și ce s-a mai întâmplat cu el de-a lungul orelor în care nu ați comunicat. Pare a fi un lucru de importanță secundară, dar anume datorită lui partenerii se simt semnificativi și valorați în relație.

Partenerii se plimbă după cină împreună

Plimbările de seară sunt un obicei atât de simplu, dar atât de frumos, pe care cuplurile fericite nu-l neglijează. Plimbându-se împreună seara ei nu dau dovadă, pur și simplu, de faptul că le pasă de sănătatea lor, ci și izbutesc să se îngrijească de conexiunea lor spirituală, care se împrospătează ori de câte ori partenerii găsesc timp, pentru a-și aparține doar lor și iubirii pe care o simt unul față de celălalt.

Partenerii își fac masaj la tălpi unul altuia

Masajul reprezintă un moment de intimitate atât spirituală, cât și fizică. Mai mult de atât, masajul la tălpi este un act de gijă, încredere totală și iubire pură față de partener, accesându-i o parte, cu adevărat, personală a corpului.

Făcând asta, îi demonstrați sufletului vostru pereche că nu aveți nici o reținere față de el, că îi adorați fiecare părticică a corpului și că îi doriți doar binele. Acest lucru va conta atât de mult pentru el/ea…

Daniela M.