Marele secret în comunicarea cu bărbatul iubit, care te va apropia și mai mult de el

Probabil ai auzit un sfat tipic: să vorbești mai multe afirmații în care „eu” să înlocuiască „tu”. Nu adopta această poziție. Poate fi potrivită, dar există ceva și mai eficient în comunicarea cu omul iubit.

Și asta e să uiți de toate treburile tale. 

Ce înseamnă asta? Înseamnă să încetezi să faci ceea ce faci, să te gândești la o mie de mărunțișuri, atunci când partenerul vorbește cu tine. Fii interesată de această discuție, întreabă, află ce vrea să-ți spună el.

Atunci când uiți de toate treburile personale, nu vei demonstra partenerului că nu are dreptate și nu vei reacționa negativ la afirmațiile acestuia. Pentru că pur și simplu nu vei dori să atingi un anumit scop. Nu vei încerca să pui capăt cât mai repede acestei discuții. Pur și simplu vei fi concentrată asupra emoțiilor partenerului și asupra mesajului acestuia.

Este o stare relaxantă, care poate schimba totul. Chiar e și benefic pentru sănătate. Anume această stare încearcă să o atingă cei care meditează. Atunci când te afli într-o asemenea stare ești un tot întreg cu cel care-ți este alături.

Nu vei încerca să-l controlezi, nu vei încerca să afli ce gândește el, ce simte el și ce simți tu în paralel. Pur și simpu vei permite lucrurilor să fie.

Fără presiune, fără limite. Pur și simplu vei fi acolo, interesată, plină de optimism.

Fii pe aceeași undă cu bărbatul de lângă tine. El simte asta și anume acest lucru îl ajută să se deschidă ție și mai mult, întrucât între voi va fi doar încredere.

Bărbații încearcă să fie și ei alături, să asculte, să înțeleagă. Atunci, ei remarcă schimbări uriașe: femeia se transformă, devine moale alături de ei, zâmbește mai mult, vorbește sincer și fără ocolișuri.

Același lucru se întâmplă și atunci când o femeie își ascultă atent partenerul, fără a-l implora să spună tot, fără a-l obliga la ceva.

E starea de bine care apropie decisiv doi oameni. Pur și simplu împreună vă bucurați și primiți plăcere de la frumusețea conversației.

Atunci când vei învăța să atingi această stare, vei simți energia și emoția totală a omului de lângă tine. Pur și simplu ascultă – e secretul unei conversații perfecte.

Sursa :