Marele secret al relațiilor cu bărbații, pe care trebuie să-l cunoască femeile

Femeile discută mereu despre ce trebuie să facă, ca să cucerească inima unui bărbat. E vorba de aspect fizic sau de calități speciale…

În realitate e mult mai simplu. Bărbații de obicei nu vorbesc despre asta, însă cel mai mult doresc ca femeia de alături să-i înțeleagă, să fie deschisă și să comunice cu ei.

Un bărbat așteaptă de la o femeie încredere. Acest lucru se reflectă în felul în care ea vorbește, în felul cum reacționează la atingerea lui. Ea transmite omul de alături că el este sursa cea mai bogată de încredere.

Comunicarea – este foarte importantă. Multe femei acordă o prea mare importanță aspectului exterior, uitând de restul lucrurilor. Dar exteriorul se schimbă cu timpul. Relațiile de lungă durată nu pot fi construite pe ceva trecător.

Chiar dacă exteriorul îl va atrage, anume capacitatea ta de a comunica, de a-l înțelege, de a-l susține mereu îl va păstra alături o viață.

Relațiile deschise din partea unei femei este lucrul de care un bărbat ține cont neapărat, atunci când merge vorba de relații de lungă durată.

Bărbații în esență nu sunt tare comunicabili, mai ales când vine vorba de emoții și sentimente. Dar dacă femeia de alături vorbește, întreabă, susține – lucrurile se schimbă.

Bărbatul nu vrea să se piardă în presupuneri. El vrea să știe exact ce se întâmplă și nu să se gândească ce așteptări ai de la el.

Este important să înțelegi că necesitatea unui dialog deschis este cheia unei comunicări eficiente cu un bărbat.

Femeia are dezvoltată intuiția. De aia ea poate cu ușurință să înțeleagă aluziile. Bărbații însă nu vor să descifreze nimic. Ei vor ca totul să fie clar și sincer.

Dacă bărbatul te iubește, atunci el instinctiv te va face mai fericită. Dacă acest lucru nu-i reușește, nu înseamnă că nu poate, dar că cel mai probabil îi lipsește comunicarea sinceră. Atunci el la sigur știe ce trebuei să facă.

Sursa :