fb

Marea greșeală pe care o faci ca femeie, încercând să găsești bărbatul potrivit

Cauți bărbatul visurilor tale: de încredere, iubitor, grijuliu, al tău?

Dar cum rămâne cu tine? Vrei să fii tu însăți alături de viitorul tău partener sau distrugi din start o pisibilă relație, încercând să pari ceea ce nu ești?

Pe bună dreptate, cea mai mare greșeală pe care o femeie o poate facă în tentativa de a-și găsi un bărbat potrivit e să mintă despre cine este ea cu adevărat. Pe scurt, să joace un rol care nu-i aparține. De obicei femeia face gestul respectiv din intenția de a impresiona bărbatul, de a-l cuceri imediat.

Crezi că e suficient să iubești ceea ce iubește el, ca acest bărbat la rândul lui să te iubească? Greșești. Să te prefaci altcineva înseamnă să nu dai nici o șansă viitoarei relații, întrucât din start îl minți și te minți la rândul tău. Cum e să încetezi să faci asta?

1. Fii tu însăți.

Ești așa cum ești. Nu există o altă femeie care să fieexact ca tine. Atunci de ce să te schimbi în altă femeie? Chiar și atunci când cauți un partener de încredere, fii tu. Dacă nu-i vei place așa, nu te îngrijora. Trăiește-ți viața, bucură-te de micile momente, dezvoltă-ți aptitudinile. Fii sinceră cu tine și atunci vei găsi cee ce cauți, omul care te va iubi cu adevărat.

2. Fii acolo unde vrei să găsești bărbatul potrivit. 

Recunoaște ce fel de partener cauți. Ce trăsături îl reprezintă, ce valori are. Atunci când îl vei găsi, află despre interesele și dorințele sale, despre cum este el atunci când nu îl vede nimeni. Vezi ce comportament are atunci când se supără sau este furios. Remarcă ce simți în acel moment, când rămâneți doar voi.

3. Mincinoșii niciodată nu înving. 

Mințin despre cine ești și ce-ți place – te poate ajuta la început. Vei obține băprbatul iubit, dar asta va dura foarte puțin timp. El va înțelege până la urmă cine ești cu adevărat și va pleca, lăsându-te dezamăgită. Nu te poți preface la infinit.

Advertisement

4. Nu te schimba până nu vei dori asta. 

Nu te schimba de dragul cuiva, ci de dragul tău. Bărbații vin și pleacă, tu rămâi cu amintirile și gândurile tale.