Mama m-a învățat să fiu puternică, iar bărbații din viața mea m-au învățat să fiu slabă

Cum e să fii o femeie puternică? Eu știu, deoarece de mică sunt învațată să fiu astfel. Sunt puternică, de aceea nu trebuie să mă plâng și nici nu e corect fiu o femeie falsă, fie amantă sau o soție înșelată. Da, trebuie să mă descurc în orice situație, cât de grea nu ar fi. Pe bărbați trebuie să-i iubesc, să-i las să mă iubească. Nu e corect să-i privesc ca pe niște surse de bani.

Sunt femeie, dar asta nu înseamnă că un bărbat trebuie să mă întrețină. E normal să am banii mei, să pot să-mi plătesc nota de plată și rujul de calitate. Nimeni nu are dreptul să mă umilească și dacă vreau să fiu respectată trebuie să ofer unui bărbat ceva de respectat. Lumea mă știe veselă, fericită și plină de viață. Când plec – plec pentru totdeauna.

Sunt femeia compromisurilor, dar nu și a sacrificiilor. Îmi urmez dorințele și cred în mine. Iert, dar nu uit. Iubesc intens și ofer ce am mai bun. Știu să respect alegerile și nu mă agăț de oamenii care nu mă vor în viața lor.

Asta sunt eu. Așa m-a învățat mama să fiu – puternică. Iar bărbații din viața mea m-au învățat să fiu slabă. Fiecare bărbat care a făcut parte din sufletul meu mi-a amintit că de asta există bărbații: să mă alinte și să aibă grijă de mine. Micul dejun îl merit la pat, iar atunci când mă simt neputincioasă cel de alături trebuie să știe. Chiar dacă pot să-mi cumpăr orice, e frumos să accept cadouri, să-l las pe el să-mi plătească nota. Lacrimile să nu le ascund de bărbatul iubit, deoarece doar în brațele lui mă pot simți în siguranță.

Sunt femeie, de aceea trebuie să fiu slabă în  brațele bărbatului. E corect să-l las și pe el să ia decizii, să mă surpindă, să am așteptări și să mă prefac neputincioasă atunci când sunt răcită, în situații tensionate, dar și când mă dezbracă de haine. Bărbații din viața mea m-au învățat că e corect să-l las pe omul de lângă mine să se vadă puternic, iar eu să fiu sursa lui de energie și inspirație.