Mai pot exista relații adevărate în ziua de azi?

Să ai o relație frumoasă în viitor va deveni tot mai greu și mai greu. Iar relațiile urâte și complicate nu sunt ceea ce își dorește fiecare. Lumea se schimbă zi de zi cu viteza luminii. Și nu doar partea sa materială. Se schimbă și relațiile noastre, se schimbă și atitudinea: atât a bărbaților, cât și a femeilor.

Pentru ca femeile să lupte astăzi pentru drepturile lor, bărbații au creat această lume civilizată. Bărbații, care sunt bărbați adevărați, au creat această lume în așa fel, încât femeile în ziua de azi să se poată bucura de lume în toate formele ei.

În natura sălbatică, adică în sălbăticie, nu exista vreo regulă. Nu existau idei de dreptate. Justiția, regulile, toate formele de ascultare au fost inventate de oameni. Ideea drepturilor sociale, a regulilor și a granițelor aparține inițial lumii bărbaților. Ea a fost condusă de bărbați și a fost creată pentru ei.

Drepturile au fost create de bărbați și pentru bărbați și absolut toată lumea se bucură de aceste reguli. Bărbatul este proprietarul din stradă, din prerie, din savană. Femeia este gazda de acasă. Aceasta este părerea poporului tribal, dar nu mai este o versiune actuală.

Acum, pentru prima dată în două milioane de ani, lumea a devenit la fel de confortabilă ca o casă. Azi, fără să ieși din casă, vânezi, gătești, creezi, iubești, înveți și crești.

În casă stăpână este femeia.

Ea pune ordine în casa care este de mărimea Pământului. Azi, s-ar părea că bărbații și femeile nu mai au nevoie unul de altul. Lumea a devenit prea confortabilă: tot ce ai nevoie este la doar un click distanță.

A avea o relație bună și de durată devine un lux. Oare ce îi mai poate ține pe doi oameni împreună? Doar recunoștința pentru ceea ce sunt, pentru cei pe care îi au alături. Doar respectul și dorința de a fi împreună.