Mai multă dragoste, domnule, mai multă dragoste să-i oferi. Și lasă naibii banii

2016. El, un bărbat trecut de 50, o ține de mână pe ea, o fetișcană de vreo 20 de ani. S-ar părea că sunt tată și fiică, până la primul gest contrariu. Se sărută pasional. El îi face semn: are o supriză pentru ea. Închide ochii: unu, doi trei și voila, cheile de la o mașină luxoasă sunt în mâinile ei. Ah, e o supriză mai scumpă decât blănurile de săptămâna trecută. Entuziasmată, fericită. Îl îmbrățișează, dar nu-i reușește pe deplin, fiind incomodată de burta mult prea mare a „iubitului.” Lui însă nu-i pasă: știe că ea e a lui, doar i-a luat mașină, o întreține. Își potrivește mai bine peruca de pe cap și-i spune că se grăbește la o întâlnire de afaceri. Azi ea e împlinită.

2016. Ea, aceeași fetișcană de 20 de ani. A dat ture cu mașina prin toate cartierele bune, a mers pe la toate petrecerile și a călătorit frumos. Aparent frumos, pentru că aceluiași bărbat de 50 de ani nu-i pasă de nebunia ei, de spiritul ei tineresc. El vrea sex în doze constante și cam atât. El o vrea atunci când are chef. Ea însă se plictisește. Vrea să fie apreciată, vrea iubire de aia ca-n filme, cu flori dăruite pe la miezul nopții și cuvinte sincere. El nu-i poate spune așa cuvinte, în schimb e gata să-i dea câți bani dorește. Azi ea e resemnată.

2016. Ea: cu bani, dar nefericită. Nu mai vrea să trăiască așa viață și în așa lume. Lumea lui e murdară, e cu bani falși și cuvinte la fel de false. E cu sex care devine dezgustător. E cu avertizări gen: „ți-am luat ce ți-am luat, fii bună să oferi și tu.” Ea îl roagă să fie mai iubitor, mai aproape de sufletul ei. El râde. Îi spune că ea e ca oricare altele și să nu aștepte mai multe. Azi ea e tristă.

2016. El a alungat-o din casă, i-a luat mașina și blănurile. Sigur, să le dea altei „prostuțe”, gata să cadă în plasa lui. Ea suferă. Nu. nu după el și nici după banii lui. După timpul pe care l-a pierdut în zadar suferă. După cu s-a vândut. Îi este rușine. Dar ea întâlnește un bărbat bun. El o iubește. El nu are mai nimic, dar în același timp are tot ce-i lipsea ei până acum. Și ea se îndrâgostește de el. Și nu-i pasă că nu mai merge cu mașina de lux, dar se plimbă în doi pe jos. Și nu-i pasă că e îmbrăcată simplu. E cu el și asta contează cel mai mult. Azi ea și-a învățat lecția.

Atât de multe cazuri de genul. Atât de multe femei trec prin așa experiență și apoi regretă. Unele din ele nu reușesc să găsească acel bărbat iubitor și suferă. De aia să gândești de o mie de ori cu cine ești și de ce ești. Și lasă-te iubită sincer și cu sufletul, asta contează cel mai mult.