Mai bine să fii singură, decât să lupţi pentru o relaţie greşită

A fi sau a rămâne singur nu este atât de înfricoşător. Mai înfricoşător este să te simţi singur lângă persoana nepotrivită. De aceea, în aceste momente, mai bine este să fii singur, decât să încerci să păstrezi relaţiile care nu mai merg, decât să salvezi iubirea bolnavă, încercând să ţii lângă tine persoana care nu mai vrea să fie acolo. 

Mai bine alege singurătatea, decât să rămâi lângă un bărbat doar pentru că te-ai obişnuit cu el şi nu îţi poţi imagina viaţa altfel. 

Mai bine alege singurătatea, decât să vrei să fii într-o relaţie de frică. De frica că nu vei mai întâlni omul destinat ţie de soartă. De frica că ai pierdut atâţia ani într-o relaţie nesănătoasă cu persoana nepotrivită. Ceea ce trebuie să faci, este să întâlneşti oameni noi, să îţi faci relaţii noi şi să îţi trăieşti viaţa. 

Mai bine alege singurătatea, decât să îţi accepţi nefericirea ca pe ceva normal. Nu trebuie să gândeşti că nu meriţi ceva mai bun. Nu accepta purtarea nedreaptă faţă de tine atunci când tu îţi tratezi partenerul cu înţelegere şi respect.

Mai bine alege singurătatea, decât  să rămâi într-o relaţie care vă distruge pe amândoi.

Decât să stai lângă omul cu care nu mai ai nimic în comun.

Mai bine alege singurătatea, decât să vrei să păstrezi o relaţie greşită. Până la urmă, despărţirea voastră va veni inevitabil.

Mai bine alege singurătatea, decât să minţi că eşti fericită. Decât să plângi. să strigi, să te gândeşti că poate, totuşi, problema e în tine.

Mai bine alege singurătatea, decât să încerci mereu să demonstrezi lumii că eşti bine în această relaţie care te distruge, că îţi place să joci rolul de victimă, nu vrei să schimbi nimic.

Mai bine alege singurătatea, decât să crezi că acesta e doar un mic obstacol în calea vieţii tale şi că foarte uşor îl vei trece, pe când, în realitate, te lupţi cu o adevărată problemă, şi nu de puţin timp. 

Mai bine alege singurătatea, decât să aştepţi o minune că partenerul tău se va schimba şi veţi fi fericiţi. 

Mai bine alege singurătatea, decât să investeşti toate eforturile atel într-o relaţie care demult nu mai funcţionează, care demult trebuia lăsată în trecut. 

Cel mai înfricoşător este să rămâi lângă persoana care nu te merită…