Mai bine să aştepţi, decât să-ţi legi viaţa de omul nepotrivit

Întotdeauna este mai bine să aştepţi, decât să faci o alegere rapidă şi greşită. Întotdeauna putem alege fericirea dacă nu ne grăbim şi avem răbdare să aşteptăm persoana care să ne ofere fericire. Mai bine să alegem corect, decât repede.

Nu trebuie să ne întâlnim cu cineva doar pentru că avem 20 de ani şi toţi cei din jurul nostru sunt cupluri. Nu e neapărat să găsim dragostea adevărată cât mai curând. E mai bine să creştem pe plan emoţional, pentru a ne conecta soarta cu persoana cu  adevărat potrivită. 

Nu este nimic greşit sau penibil să fim singuri o anumită perioadă. Acest timp îl putem folosi pentru a reuşi în carieră, sau pentru a ne regăsi. Nu există o regulă universală. Principalul lucru este că toţi aceşti ani ne vor aduce o mulţime de beneficii şi nu vom fi asociaţi cu o persoană greşită care să ne strice întreaga viaţă.

E întotdeauna bine să aşteptăm decât să facem alegeri greşite.

Nu trebuie să ne punem scopul să ne căsătorim până la o anumită vârstă. Sau să ne cumpărăm o casă. Sau să facem copii. în aceste aspecte nu există programe sau termen. Acesta nu este un program al cursei unui tren. Nu trebuie să ne panicăm dacă toţi colegii noştri publică poze de la petrecerea de logodnă, rochiile de mireasă sau cele cu copii lor.

Nu trebuie să ne simţim de parccă ceva nu este în regulă cu noi dacă nu suntem încă căsătoriţi sau într-o relaţie. Dacă nu suntem pregătiţi pentru căsătorie, nu trebuie să ne facem griji şi nu trebuie să ne grăbim. Va veni şi timpul nostru.

Dacă suntem într-o relaţie, iar partenerul nu se grăbeşte cu nunta, nu trebuie să ne facem griji. Nu inelele sunt cele care ne ţin împreună. Şi nici copiii. Nu trebuie să lăsăm pe nimeni să facă presiuni asupra noastră şi să ne spună că nu trăim ca toţi. E important să trăim aşa cum vrem, aşa cum simţim. 

Nu trebuie să ne căsătorim cu cineva doar pentru că suntem împreună de câţiva ani. Trebuie să ne căsătorim doar cu persoana pe care o iubim şi cu care vrem să mergem împreună pe drumul vieţii. Doar când ne vom da seama de aceste lucruri, putem lua o decizie.

Între timp, până vom găsi pe cineva demn de dragostea noastră, mai bine să trăim viaţa fără să ne complicăm. Să facem doar ceea ce ne place, să ne întâlnim cu prietenii, să urmărim filme bune, să ascultăm muzica preferată …

Sunt atât de multe lucruri frumoase în lume pe care trebuie să le facem!

Persoana noastră va apărea în viaţa noastră la momentul potrivit şi la locul potrivit. Trebuie doar să avem răbdare şi să aşteptăm, iar acest lucru se va întâmpla. Fără îndoială!