Mai bine rămâi singură, până nu vei deveni o asemenea persoană

Mai bine rămâi singură, până când „a te îndrăgosti” va însemna pentru tine „a găsi un partener”, nu „a-ți găsești sensul vieții”.

Mai bine rămâi singură, până vei înțelege cine ești cu adevărat, indiferent dacă ești sau nu într-o relație. Înțelege ce îți place și ce nu îți place și cum vrei să-ți petreci viața, fără a fi influențată de alții. Doar așa vei putea fi fericită într-o relație.

Mai bine rămâi singură, până când vei învăța să faci ceva care să o uimească pe tine, cea de ieri, ceva care să depășească zona ta de confort.

Mai bine rămâi singură, până devii omul cu o voință de invidiat.

Omul care niciodată nu va fi leneș și care nu se va mulțumi cu puțin.

Mai bine rămâi singură, până vei descoperi care sunt pentru tine obiectivele clare, planurile, visele și chiar locurile pe care vrei să le vizitezi. Asta înseamnă că trebuie să-ți găsești propriul sens al vieții, încât partenerul de lângă tine să devină o persoană apropiată ție, un partener egal ție, dar nu unicul sens al vieții.

Mai bine rămâi singură, până când vei învăța să te iubești suficient de mult, încât dragostea unei alte persoane să să completeze sursa de fericire și nu să fie singura cale de a fi împlinită. 

Mai bine rămâi singură, până când iubirea ta va fi suficientă.

Ea te va ajuta să te simți o persoană completă, vei putea să te apreciezi și să-ți recunoști propriile greșeli, să nu te judeci prea aspru pentru ele. 

Mai bine rămâi singură, până când vei putea deveni o persoană care se poate bucura de propria sa companie, astfel încât să fii fericită chiar și atunci când nu ai lângă tine pe cineva. Trebuie să ții minte că ești o persoană integră și nu ai nevoie de nimeni pentru a realiza acest lucru.

Mai bine rămâi singură, până când vei învăța să faci toate aceste lucruri, iar mai apoi să te bucuri de noua ta versiune. Nu uita că toate aceste încercări și realizări le faci doar pentru tine însăți. Nu uita că poți fi fericită chiar și singură, atunci vei întâlni persoana potrivită. Ea va adăuga bucurie, culoare și lumină vieții tale deja plină de fericire.

Source :