fb

Magia dimineții: 6 ritualuri pe care le poți face în 6 minute

Iată 6 ritualuri matinale pe care poți să le faci în doar 6 minute – vei avea o zi de milioane:

Primul minut

Imaginează-ți că te trezești de dimineață relaxat și te întinzi în pat cu zâmbetul pe față. În loc să începi ziua cu o stare de stres și griji, mai bine îți petreci un minut într-o liniște calmantă. Stai aproape nemișcat și respiră lent și adânc. Poți să enumeri în gând toate lucrurile pentru care ești recunoscător, ori să meditezi.

În acest mod te umpli de energie și simți că te afli în acest moment aici și acum. Mintea se liniștește, corpul se destinde și gândurile se reduc.

Al doilea minut

Scrie o listă cu ideile care te inspiră. Citește-le cu glas tare și vei observa cum devii tot mai motivat. În acest mod te vei concentra pe lucrurile care cu adevărat contează în viață. Conștientizarea propriului potențial și a lucrurilor de care ești capabil sporesc stima de sine.

Meditația asupra lucrurilor pe care le-ai realizat și asupra scopurilor tale prezente te alimentează cu o nouă energie și hotărâre.

Al treilea minut

Închide ochii și imaginează-ți ziua actuală. Trebuie să te gândești cum ar trebuie să arate ziua și cum ar trebui să te simți dacă ai realiza scopurile propuse. Desenează în imaginația ta ziua ideală. Te vezi bucurându-te de un job care îți place, petrecând timp cu cei dragi și râzând cu sinceritate.

Trebuie să te convingi că tot ce îți propui să faci este real și să asimilezi încrederea și fericirea ce ar însoți victoriile. Sufletul se va umple de bucurie doar anticipând toate succesele.

Al patrulea minut

Scrie pentru ce îi ești recunoscător destinului, lucrurile realizate de care te mândrești și ce așteptări ai pentru ziua actuală. Astfel te vei induce într-o stare de inspirație și încredere în tine.

Al cincilea minut

Ia o carte pentru autodezvoltare și citește câteva pagini. Vei afla noi idei pe care poate le vei putea aplica pentru a obține rezultate mai bune la muncă sau în relațiile cu alte persoane. Vei începe să gândești mai eficient și să te simți mai bine.

Al șaselea minut

Ridică-te din pat și să mișcare. Poți să fugi pe loc, să sari, să faci așezări și multe altele. Este important să stimulezi sistemul cardio-vascular, să devii mai atent și mai concentrat.

Cum crezi că s-ar schimba viața ta dacă vei urma aceste ritualuri? Va deveni viața ta mai bună? Nu trebuie să te limitezi doar la aceste exerciții, dar eficiența lor este indubitabilă. Ele sunt o strategie extraordinară să te dezvolți spiritual.

Source :

lifedeeper