„M-am îndrăgostit”, vei spune într-o zi cu soare. Tu, cea care ți-ai jurat că nu vei mai iubi niciodată

„M-am îndrăgostit”, vei spune într-o zi cu soare sau ploioasă. Vei simți fluturi în stomac. Vei radia de fericire. Tu, cea care ți-ai jurat că nu vei mai iubi niciodată. Tu, cea care ți-ai promis că nu vei mai crede în iubire. Tu, cea care spuneai că nu vei mai permite niciunui bărbat să păşească pragul sufletului tau, te vei îndrăgosti.

Vei fi gata să mergi până la capătul pământului pentru omul tău. Îi vei face cafeaua dimineața şi-l vei admira când doarme. Vei împărți cu el nebunia şi dragostea ta. Te vei simți iubită şi alintată. Te vei simți femeie. Draga mea, vei realiza că tot ce a fost în trecut s-au întâmplat cu un rost. Dezamăgirile, trădările din trecut te-au învățat să fii atentă, să nu permiți oricui să-ți atingă sufletul, să prețuieşti ceea ce ai, să nu te joci cu inimele altora.

Nimic nu mai contează atât timp cât mai poți iubi, mai poți spera, mai crezi în voi. Voi, doi oameni ce s-au întâlnit din întâmplare, dar la momentul potrivit. Iubiți-vă dragii mei, e atât de frumos să trăieşti iubind. E atât de frumos să știi că în tine totul e plin de o stare de bine și că acest plin vrei să-l împarți cu omul drag.

Cu drag, Mary!