Lucrurile pe care le faci inconștient din cauza unei puternice dureri lăuntrice

Plângi din cauza unor lucruri nesemnificative

Rănile emoţionale ne afectează şi ne intensifică emoţiile. Din cauza lor, devenim mult mai vulnerabili. Ele ne provoacă lacrimi în cele mai inexplicabile circumstanțe. De aceea, din momentul în care observi că plângi prea des, încearcă să oferi cât mai multă atenție stării tale lăuntrice. Plânsul e un semnal de alarmă!

Pierzi interesul faţă de lucrurile, care până acum – te fascinau!

Rănile emoţionale îți provoacă o stare spirituală confuză şi te fac să uiți de toate scopurile și aspirațiile tale, care te inspirau până acum. Eşti descurajată de trăirile pesimiste, care îți conturează sufletul. De aceea, dacă observi că nu te mai atrag lucrurile pe care le adorai până a trăi acest regres spiritual, întreabă-te din ce cauză se întâmplă acest lucru. Și poate în acest fel, vei înțelege cauza tristeții tale.

Te irită comportamentul altor persoane

Eşti foarte agitat şi percepi mult prea grav acţiunile celor din jur. Treci prin suflet fiecare vorbă goală și apoi suferi. Ca rezultat, te îndepărtezi de oameni. Pentru a corecta această situaţie, încearcă să te detașezi de această atitudine hipersensibilă şi nu te mai ataşa emoţional de fiecare cuvânt rostit la întâmplare.

Te simţi inutil

Te blamezi pentru fiecare pas făcut într-o direcție incorectă. Suferi şi te simţi inutil. În astfel de cazuri, amintește-ți de persoanele apropiate, care te vor ajuta să ieşi din acest impas psihologic şi să depăşeşti incertitudinea și neîncrederea în propriile puteri, care nu-ți permit să-ți trăiești viața din plin.

Trăiești cu trecutul

Încearcă să uiţi toate lucrurile, care îţi provoacă ură, discomfort sau lacrimi. Încetează să remodelezi evenimentele trecutului după placul tău, pentru că până la urmă nu vei putea schimba nimic. Trecutul e în trecut. Axează-te pe prezent şi pregăteşte-te pentru viitor. Iată ce contează acum cel mai mult.

Nu te odihnești suficient de mult

Nu dormi nopți în șir. Te îneci în gânduri constante și autoanalize fără capăt. Totul se datorează atmosferei nocturne. Nopțile ne fac mai sensibili și mai vulnerabili. În astfel de circumstanțe, suntem predispuși să hiperbolizăm suferințele realității. Bea un ceai, calmează-te și uită de toate problemele lumii, măcar pentru 8 ore.

Lucrurile par a fi lipsite de sens

Te simţi pierdut şi singuratic. Nu ştii de unde vii şi încotro pleci. Eşti confuz şi rătăcit în propriile gânduri şi reflecţii. Dar acestea sunt doar aparențe. Ai nevoie de puțin timp. Totul se va regula, iar tot în ce ai crezut până acum își va recăpăta sensul pierdut.

Eşti conştient că trebuie să faci ceva

Nu mai ai puteri, te simţi ruinat şi nu știi cum să le explici celor din jur starea în care te afli. Însă vocea ta lăuntrică îți spune că trebuie să faci ceva, pentru a schimba lucrurile. Pentru început, trebuie să recunoşti că suferi din cauza unei răni spirituale, pe care o poţi trata cu ajutorul oamenilor dragi.

Petrece cât mai mult timp cu ei și confesează-te despre anumite lucruri, care îți provoacă durere. Și ai încredere în tine. Până la urmă, totul va fi bine.

Sursa :