10 lucruri mici pe care bărbații le adoră enorm la o femeie!

Ei nu vorbesc despre asta, dar sunt nebuni după lucrurile mici și plăcute. Nu contează de cât timp sunteți împreună, el pur și simplu adoră când faci aceaste lucruri.

1. Când îți pui capul pe pieptul lui. Așezați pe canapea în timp ce priviți un film sau vă relaxați după o zi grea. Cea mai plăcută stare este atunci când femeia pune capul pe pieptul omului ei și îl îmbrățișează.

În astfel de momente bărbatul se simte un protector, gestul arată că femeia iubită se simte în sigurață în brațele lui.

2. Când scrii tu prima mesaje. Crede-mă, bărbații la fel își fac griji, dar uneori ar putea să nu-ți scrie. Atunci când îi scrii prima, este hotărât că împreună cu tine poate dezvolta relația în care este implicat.

3. Când îi spui că ții la el. Dacă bărbatul ține cu adevărat la relația voastră, întotdeauna va fi bucuros să audă că îl apreciezi. Acest lucru îl va încuraja să continuie astfel și în viitor.

4. Când te joci în părul lui în timp ce conduce. Dacă este sensibil, mai bine să nu-l alinți astfel în timp ce este la volan. Poți să te joci în părul lui și acasă. Bărbații adoră să fie răsfățați.

5. Când te lauzi cu el pe rețelele de socializare. Unele femei depășesc limita. Dacă el a încercat să facă ceva pentru tine, e clar că nu a făcut asta pentru cei din online.

Păstrând intimitatea, asta demonstrează că îl prețuiești și dorești să-i spui și lumii.

6. Când îl asculți atent. Femeile știu să asculte ca nimeni altcineva. Nu este un act pasiv, dar unul activ. Iar acest lucru necesită efort. Poate că în viața lui se întâmplă ceva serios, el încearcă să-și atingă niște obiective.

Stai alături, privește-l în ochi și implică-te în conversație. Atenția ta îi va da de înțeles că-ți pasă.

7. Când scrii un mesaj în timp ce ești cu prietenii în oraș. Foarte mulți bărbați sunt geloși pe prietenii iubitei. Dacă partenerul tău este matur și-ți permite să ieși cu prietenii, scrie-i un mesaj ca semn că nu ai uitat de el.

8. Când îți manifești în public sentimentele pe care le simți față de el. Nu trebuie să-i sari în brațe. Ține-l de mână, sărută-l pe obraz. Atenția ta îi va arăta că ești mândră să fii cu el.

9. Când zâmbești după ce te sărută. Este cea mai naturală emoție care indică faptul că sărutul lui îți place. Asta înseamnă că sentimentele tale sunt sincere.

10. Când râzi la glumele lui. Nu trebuie să te forțezi, dar e plăcut să râzi pentru că el te face să te simți bine. Bărbaților nu le este frică să arate ca niște clovni, fiindcă le place când o pot face pe femeia de alături să zâmbească.

Sursa :