Lucrurile de care un bărbat nu se satură niciodată la o femeie

Ce iubesc bărbații la femeile de lângă ei? Am întrebat câțiva zeci de bărbați despre lucrurile care le trezesc pasiunea și dragostea față de ființa iubită. Ca răspuns am primit un amestec incredibil de farmece feminine și lucruri despre care nu am știut.

Sunteți incredibil de moi.

„Femeile sunt întotdeauna atât de moi. Îmi plac mâinile voastre și modul în care ne putem ghemuim lângă sânii voștri.”

Mirosiți frumos.

„Îmi place mirosul femeilor. Acest amestec de parfum și toate celelalte lucruri pe care le utilizați la duș. Femeile miros fantastic. Aproape tot timpul.”

Instinctele voastre materne.

„O femeie devine mult mai caldă și grijulie față de bărbații din viața lor (fie că este vorba de soț, prieteni, frați) atunci când are un copil. Și dacă mai și gătiți pentru noi, vă vom iubi pentru totdeauna.”

Sunteți sexy î lenjerie intimă.

„Vă putem iubi doar pentru acea lenjerie în care arătați superb, indiferent cât de mult vă plângeți de greutatea corpului vostru.”

Puteți asculta.

„Aș prefera să vorbesc cu prietena când am nevoie să rezolv o problemă emoțională. Simt că ea mă ascultă mai bine decât oricare prieten și mă ajută să înțeleg ce mi se întâmplă.”

Puteți vorbi cu ușurință despre sentimentele voastre.

„Uneori credeți că nu ne pasă, pentru că nu stăm ca și prietenele voastre și nu vă împărtășim cât de bucuroși suntem că v-am întâlnit. Pur și simplu, nouă ne este mai greu să facem asta. Vouă vă este foarte ușor să vorbiți despre sentimentele pe care le trăiți.”

Vă potriviți perfect cu noi în pat.

„Corpul feminin se îmbină perfect cu cel masculin, mai ales atunci când vă strângem în brațe. Este minunat.”

Nu vă este frică să plângeți și să fiți emoționale.

„Uneori invidiez modul în care femeile își pot afișa toate emoțiile. Și bărbații doresc să plângă sau să își justifice dispoziția proastă, sau să se comporte ca niște copii mici, dar se abțin, pentru că trebuie să se comporte ca niște bărbați adevărați.”

Corpul vostru este minunat.

„Corpul unei femei este unic. Există ceva în modul în care vă unduiți șoldurile. Cum cânta Shakira „Hips don’t lie”.”

Sunteți extrem de atrăgătoare pe tocuri.

„Nimic nu vă înfrumusețează picioarele ca o pereche de pantofi cu toc. Ne place acest lucru, chiar dacă deveniți un pic mai înalte decât noi. Doar că nu uitați să vă luați ceva comod în geantă, pentru că este enervant să auzi în mod constant că vă dor picioarele.”

Arătați foarte bine chiar și în pijama.

„Ne place cum vă îmbrăcați atunci când ieșiți în oraș, dar există ceva foarte atrăgător atunci când sunteți acasă, fără machiaj și doar în pijama.”

Sursa :