Lucrurile care trebuie păstrate în secret față de partener, pentru binele relației!

Multe femei consideră că trebuie să-i spună partenerului absolut orice, fiecare amănunt şi fiecare problemă.

De mic copil, bărbatului îi este impusă imaginea de macho brutal care poate înfrunta orice problemă. Dar, uneori, este absolut normal ca şi ei să devină mai sensibili.

Indiferent de forţa fizică, trebuie să aibă grijă și de bunăstarea emoțională.

Pentru o relaţie mai armonioasă şi pentru evitarea multor conflicte, am pregătit o listă de lucruri care trebuie să rămână ascunse de partenerului tău.

1. Faptul că a adăugat ceva kg în plus

Oamenii se îngraşă, mai ales după căsnicie – este un fenomen comun. Dacă ai observat că pantalonii îi stau mai lipiţi de corp, iar talia nu mai este la fel de suplă, nu trebuie să îi zici despre asta. Cel mai probabil că a observat-o și el, poate chiar lucrează asupra acestui aspect.

2. Problemele prietenelor

Este un lucru bun să-ți faci griji pentru binele prietenelor. Dar nu uita că partenerul tău nu este chiar atât de cointeresat de problemele lor.

Există şi excepţii printre bărbaţi, dar pentru a evita situaţiile neplăcute, stabiliţi din start dacă se permit în familie astfel de discuţii sau dacă trec în categoria “tabu”.

3. Mici detalii cotidiene

Desigur, în fiecare familie se întâmplă tot felul de probleme. Dar cele mărunte, care nu decid nimic, nu e necesar să fie discutate, pentru că nu sunt esenţiale.

4. Părerea negativă a familiei tale despre el

Adesea se întâmplă ca un bărbat să nu fie pe placul întregii familii. Dar asta nu înseamnă că ei își vor demonstra direct şi aprins antipatia lor. Dacă soţul nu cunoaşte adevărata atitudine a rudelor tale, ai putea ține acest lucru în secret. Până la urmă, tu eşti cea care trăieşte cu el, nu mama sau tatăl tău.

5. Faptul că nu face suficienți bani

Toate femeile îşi doresc o viaţă în care să nu ducă lipsă de nimic. Cu părere de rău, puţine se pot bucura de asta.

Înainte de a-i reproşa cifra salariului, gândeşte-te la modul în care o vei face şi dacă merită, în general, să o faci. Rişti să-i răneşti profund egoul – element extrem de important pentru un bărbat.

Source :