Lucruri pe care orice femeie trebuie să le obțină până la 30 de ani, spuse de un psiholog

Potrivit psihologului Mihail Litvak, într-o relație în care femeia nu este absolut independentă din punct de vedere material, nu este prezentă iubirea propriu-zisă.

El aduce și niște date concrete: o femeie trebuie să aibă propriul său apartament, propria sa mașină, un serviciu bun și un venit stabil la vârsta de 30 de ani.

Femeile care până la această vârstă nu au obținut lucrurile menționate mai sus, sunt numite de Litvak „incapabile de a iubi sincer”, întrucât acestea caută doar un colac de salvare.

Citindu-i ideile, mi-au apărut câteva întrebări:

Are nevoie un bărbat slab de o femeie puternică?

Absolut, doar că la o anumită etapă a vieții. Deși, adesea, astfel de bărbați sunt infideli din cauza fricii și stimei de sine joase.

Are nevoie o femeie puternică de un bărbat slab?

Un bărbat mai slab poate capta atenția unei femei integre doar dacă are o personalitate interesantă, o înfățișare atrăgătoare și încredere în sine.

Are nevoie o femeie puternică de un bărbat puternic?

Deși ar părea cuplul perfect, relația dintre două personalități ambițioase și încrezute poate fi problematică.

Bărbații puternici, de regulă, tind să fie agresivi. Iar femeile de succes, independente, nu sunt tipul de femei care ar accepta să se supună.

Are nevoie un bărbat puternic de o femeie puternică?

Mulți bărbați înstăriți, chiar dacă au posibilitatea de a crea o familie cu femei la fel de puternice ca și ei, refuză să o facă.

Acest lucru este motivat de educația primită sau dezaprobarea societății față de astfel de cupluri.

Bărbaților le place să se simtă mai puternici decât femeile. Ei vor să dețină cât mai mult control. Femeile care sunt dependente, atât financiar, cât și emoțional de soții lor, le oferă o stare de satisfacție, întrucât aceștia se simt indispensabili.