Lucruri pe care o femeie înțeleaptă și puternică nu le va cere niciodată de la un bărbat

Oare cum e o femeie perfectă? Răspunsul la această întrebare nu-l vom ști niciodată, atât timp cât perfecțiunea nu există, în schimb știm cum e o femeie înțeleaptă și puternică.

Lucruri pe care o femeie puternică nu le va cere niciodată de la un bărbat!

1. Nu cere apărarea iubitului atunci când se ceartă cu prietenii. Desigur, ar trebui să știi că el e de partea ta, dar asta nu ar însemna că trebuie să ia măsuri atunci când te contrazici cu cineva. Să creezi o dramă pentru simplu fapt că iubitul tău a venit să te susțină este un semn de slăbiciune.

2. Nu-l obligă să o asculte mereu. E corect să-l rogi să-ți cumpere ceva de care ai nevoie cu adevărat, dar dai dovadă de egoism atunci când îl trimiți la magazin să-ți ia ceva de care nu ai nevoie sau să-ți ducă poșeta în public.

3. Nu-l forțează să-i spună care dintre prietenele sale e mai drăguță. De ce ai nevoie de acest lucru? Un nou motiv de gelozie? Dacă nu vrei să auzi răspunsul, nu întreba. El nu poate da un răspuns corect la această întrebare: dacă ar numi doar una – tu ai putea să-l cerți, iar dacă ar spune că toate sunt la fel – ai putea să te superi că ți-a insultat prietenele.

4. Nu-l obligă să petreacă mai puțin timp cu prietenii săi. Tu nu poți înțelege de ce el vrea să stea 8 ore cu băieții și să se joace în jocuri video? La fel nici el nu poate înțelege cum poți sta la shopping cu prietenele 5 ore. Atât timp cât el continuă să-și facă timp pentru tine, nu-l deranja, lasă-l să-și petreacă timpul liber cu prietenii, chiar dacă tu nu-l înțelegi.

5. Nu așteaptă să fie invitată la fiecare eveniment din viața iubitului său. El trebuie să aibă și viața lui proprie, nu doar una comună. Dacă dorești să pleci cu el la un meci de fotbal sau la petreceri cu prietenii – este un semn de lipsă a încrederii.

6. Nu cere să vorbească cu ea despre problemele femeilor. Nu-l deranja cu bârfele. Nu-l interesează să știe cu cine se iubește colega ta sau în ce pantofi a fost azi la serviciu.

7. Nu-l  forțează să privească cu ea telenovele. Există multe alte filme pe care le poți privi împreună, astfel îl vei scuti de scuze.

8. Nu dorește să-l schimbe pe el, să-i schimbe prietenii sau serviciul .Femeile mereu se îndrăgostesc de cineva pe care îl cred capabil că s-ar transforma așa cum își doresc ele. Dar această opțiune este dezastruoasă.

9. Nu-l obligă să vorbească de rău despre propria familie. Chiar dacă are o mamă mai puțin bună și un frate alcoolic, nu începe conversația despre asta – ar putea să-l doară.

10. Nu-l forțează să posteze pe rețele de socializare poze cu ea. Dacă sunteți împreună de mult timp e corect să-l rogi să posteze măcar o poză, dar nu în fieacare zi.

Fiți sinceri unul cu celălalt, comunicați mai mult și ascultați-vă reciproc. 

Sursa :