Lucruri pe care nu trebuie să le fotografiezi niciodată

Iubind să facem poze, uităm că sunt lucruri care nu ar trebui fotografiate. Fotografia a intrat ferm în viața noastră. Zilnic ne fotografiem pe noi înșine, dar și pe cei dragi, încercând să lăsăm o amintire a zilelor vesele și semnificative din viața noastră. Fotografiem frumusețea naturii, locurile neobișnuite, tot ceea ce poate provoca surpriză, interes și încântare.

Doar că uităm complet că sunt lucruri care sunt strict interzise de fotografiat. Încălcarea acestor reguli și legi poate avea consecințe grave atât asupra noastră, cât și asupra celor dragi. Ce nu avem voie să fotografiem niciodată:

Reflecția noastră în oglindă

Moda modernă pentru selfie a dus la faptul că oamenii au început tot mai mult să-și fotografieze propria imagine în oglindă. De fapt, aceasta este o greșeală, care poate duce la consecințe imprevizibile. Nu este un secret că, din vremuri îndepărtate, oglinda este considerată un portal pentru lumea cealaltă. Asta înseamnă că, în momentul fotografiei, mai ales dacă este făcută cu un bliț, linia dintre lumea noastră și cea a morților este ștearsă. Deranjând lumea morților, riscăm să avem coșmaruri, probleme de sănătate și alte tipuri de probleme, care ne pot afecta soarta. Oglinda are capacitatea de a acumula energie negativă, lucru valabil mai ales pentru oglinzile antice, care au supraviețuit mai mult de câteva zeci de ani și în fața cărora s-ar fi putut comite o serie de atrocități. 

Oameni morți

Fotografierea persoanelor decedate este strict interzisă. Dacă facem fotografii sau video la înmormântări, ne vom alege cu consecințe. După moarte, sufletul este încă lângă trupul celui decedat, care mai apoi trebuie să meargă în lumea morților. Dacă în acest moment sufletul nimerește în obiectivul camerei de filmat, acesta va rămâne pentru totdeauna în corp, negăsindu-și liniștea. De aceea, toate oglinzile din casa răposatului se acoperă cu o pânză albă. Din cauza aceasta, putem suferi și noi, ceilalți, fiindcă sufletul celui răposat poate apărea în casa noastră. Nici cimitirul nu este locul unde să putem face fotografii, căci în cadru poate apărea sufletul celui răposat.

Locuri ale unei catastrofe sau ale unor case ruinate

Nu trebuie să facem poze cu locurile aflate în dezastru, chiar dacă în cadru nu apar și persoanele decedate. În locul în care s-a produs un dezastru, există o acumulare de negativitate, care ne poate aduce multe necazuri și nenorociri, umplându-ne viața de eșecuri.

Pisicile negre

O pisică neagră, chiar dacă este animalul iubit al familiei, nu ar trebui fotografiată. Acest animal este extrem de sensibil la forțele altei lumi, de aceea, făcându-i o poză, există riscul ca demonii să între în ea. 

Ceasurile

Multe persoane spun că nu este bine să facem poze lângă ceasuri. Asta ar însemna că persoana care s-a pozat lângă un ceas, mai are de trăit zile numărate. 

Oamenii care dorm

În timpul somnului, omul este mai vulnerabil la influența forțelor întunecate, pentru că se știe că atunci linia dintre lumea celor vii și a celor morți dispare. Astfel, noi deschidem o ușă către cealaltă lume, în urma căreia persoana care doarme poate fi bântuită de eșecuri, viziuni și chiar moarte. Se interzice fotografierea copiilor în timp ce dorm, deoarece câmpul lor protector este departe de ei. Și nici nu se recomandă încărcarea pozelor cu copii mici până la un an pe rețelele de socializare.

Ce să nu facem cu fotografiile? 

– Să nu le rupem. Să nu le străpungem cu ace. Să nu le ardem. Să nu tăiem persoana sau pe noi înșine din fotografie;

– Fiecare fotografie păstrează energia persoanelor capturate în ea. Distrugerea unei fotografii poate duce la boală, eșec, alte consecințe grave;

– Să nu lăsăm fotografiile împrăștiate în locuri în care acestea ar putea nimeri pe mâna răufăcătorilor;

– Fotografiile celor morți nu trebuie puse împreună cu fotografiile celor vii. Dacă se amestecă energia lor, cei vii pot avea probleme de sănătate.

– Dacă avem în viața noastră persoane invidioase, să fim atenți ca fotografiile noastre să nu ajungă la ele. Să păstrăm pagina noastră personală de pe rețelele de socializare închisă, având acces doar cei mai dragi;

Există multe superstiții și interdicții. Fiecare sunt foarte controversate. Prin urmare, a crede sau nu în ele este problema personală a fiecăruia din noi. Ttuși, dacă vom fotografia și vom posta pe rețelele de socializare doar poze cu noi fericiți, doar poze care arată emoțiile plăcute, vor fi mai puține motive pentru consecințe periculoase. Să avem grijă de noi!

Sursa :