Lucruri pe care bărbații pur și simplu le adoră la o femeie!

Ce iubesc bărbații la o femeie? Am întrebat zeci de bărbați despre lucrurile care le trezesc pasiunea și dragostea față de sexul feminin. Ca răspuns am primit un amestec incredibil de admirație, fericire și răspunsuri minunate:

Sunteți incredibil de moi.

„Femeile sunt întotdeauna atât de moi. Îmi plac burticile voastre și modul în care ne putem ghemui lângă sânii voștri.”

Mirosiți frumos.

„Îmi place mirosul femeilor. Acest amestec de șampon, parfum, creme și toate celelalte lucruri pe care le utilizați. Femeile miros fantastic. Aproape tot timpul”„

Adorăm instinctele voastre materne.

„O femeie devine mult mai caldă și grijulie față de bărbații din viața lor (fie că este vorba de soț, prieteni, frați) atunci când are un copil. Și dacă mai și gătiți pentru noi, vă vom iubi pentru totdeauna”.

Sunteți sexy în lenjerie intimă. 

„Vă putem iubi doar pentru o haină în care arătați superb, indiferent de cât de mult vă plângeți de greutatea corpului vostru.”

Puteți asculta. 

„Aș prefera să vorbesc cu prietena când am nevoie să rezolv o problemă emoțională. Simt că ea mă ascultă mai bine decât oricare prieten și mă ajută să înțeleg ce mi se întâmplă.”

Puteți vorbi despre emoțiile voastre.

„Uneori, credeți că nu ne pasă, pentru că nu stăm ca și prietenele voastre și nu vă împărtășim cât de bucuroși suntem că v-am întâlnit. Pur și simplu, nouă ne este mai greu să facem asta. Vouă vă este foarte ușor să vorbiți despre sentimentele pe care le trăiți.”

Ne potrivim perfect în pat.

„Corpul femeii se îmbină perfect cu cel al bărbatului, mai ales atunci când vă strângem în brațe. Este minunat.”

Plângeți și sunteți emotive: noi nu putem așa. 

„Uneori invidiez modul în care femeile își pot afișa toate emoțiile. Și bărbații uneori doresc să plângă sau să își justifice dispoziția proastă, sau să se comporte ca niște copii mici, dar se abțin. Pentru că trebuie să aibă un comportament corespunzător”.

Corpul vostru este minunat.

„Fiecare femeie are un corp unic. Doar să privești cum o femeie merge pe stradă te face să uiți de toate. Este ceva în modul în care vă unduiți șoldurile. Cum cânta Shakira „Hips don’t lie”„

Sunteți extrem de sexy pe tocuri, dar și desculț.

„Nimic nu vă înfrumusețează picioarele ca o pereche sexy de pantofi cu toc. Ne place acest lucru, chiar dacă deveniți un pic mai înalte decât noi. Doar că nu uitați să vă luați ceva comod în geantă, pentru că este enervant să auzi în mod constant că vă dor picioarele. În același timp, aveți un farmec aparte alergând desculț prin ploaie sau pe o plajă”.

Arătați foarte bine chiar și în pijama.

„Ne place cum vă îmbrăcați atunci când ieșiți în oraș, dar există ceva foarte sexy atunci când sunteți acasă, fără machiaj și doar în pijamale.”

Sursa :