Lucruri pe care bărbații le urăsc la femeile singure

În fiecare zi femeile pierd timp să înțeleagă bărbații. Analizează comportamentul lor, gândesc diferite scenarii, chiar și semnele de punctuație în comunicare. Totul pentru a înțelege ce gândesc aceștia, ce le place și ce nu. Bărbații, în același timp, sunt atrași de unele femei și se distanțează de altele.

Pe lângă lucrurile care îi apropie de femeile care nu sunt într-o relație, sunt și lucruri pe care nu le suportă la femeile singure: 

1.Femeile singure pot compromite întâlnirea încă de la început. Bărbații sunt deranjați când femeia nu răspunde la sunete sau mesaje, atunci când amână o întâlnire, când întârzie sau nu-și respectă promisiunea. El vrea pur și simplu să-i fie respectate deciziile și timpul.

2.Femeile singure sunt prea independente. Uneori e așa. Nu este neapărat ca o femeie să ajungă dependentă de omul drag, dar se întâmplă ca marea idee a vieții ei să fie „Pot face totul de una singură”. Și atunci este dificil să poți reacționa.

3.Femeile singure grăbesc relația. Atunci când o femeie se îngrijorează prea mult de viitor, atunci când ambii parteneri nu se pot bucura de relația din prezent, așa cum este ea, nimic nu mai poate merge firesc.

4.Femeile singure vor un bărbat bun, dar se întâlnesc cu băieți răi. Un bărbat bun se va plictisi să tot asculte cum nu-ți merge în dragoste și cum întâlnești la fiecare pas oameni nepotriviți. „Deci fotografia de pe Facebook, în care e mai mult dezbrăcatr decât îmbrăcat nu ți-a dat de înțeles că se iubește mai mult pe sine decât pe tine?”, te va întreba acel băiat bun.

5. Femeile singure se comportă cu animalele de copanie de parcă ar fi omul iubit. Un bărbat se paote simți incomodat de această situație. Să-ți iubești cățelul sau pisica e acceptabil, dar nu trebuie să transformi asta în ceva mai presus decât emoția ce o simți față de un om drag.

Sursa :