fb

Lucrul incredibil care se întâmplă atunci când un bărbat îmbrățișează o femeie

„Când un bărbat îmbrățișează o femeie, el închide un cerc. Cercul lui și al ei. Este un cerc al sensibilității, căldurii și protecției.

Plasează femeia chiar în mijlocul acestui cerc plin de pasiune. Bărbatul demonstrează astfel că, în acel moment, ea este centrul universului său. Iar ea simte energia care vine de la mâinile lui calde și liniștite.

Când bărbatul îmbrățișează o femeie, ea simte că are aripi și poate zbura. Acest cerc al iubirii este calm și confortabil.

Această sensibilitate o face să se topească ca un cub de zahăr într-o ceașcă de cafea. Cine este ea acum, stând în centrul cercului lui?

Ce simte ea? Cine este ea în acel moment?

Este o femeie sau o fată? Se simte iubită sau o face pe iubitoarea? Simte ea cum pătura de tăcere care îi acoperă umerii îi ascunde gândurile de bărbat sau nimic nu este ascuns în acest cerc privat?

La urma urmei, el doar o ține, protejând-o de lumea exterioară care este atât de rece și singuratică. Dar în brațele lui este cald și bine. Aceste brațe sunt protecția și liniștea ei.

Este tot ceea ce o femeie în subconștient caută, așteaptă și la ce speră.

Îmbrățișează-ți femeia mai des. Plaseaz-o în centrul cercului tău. Prețuiește-ți femeia, arătându-i cât de tandră și senzuală poate fi dragostea ta. Doar iubește-o. Ea așteaptă asta. La fel ca tine.”

Source :

creu