Legea Karmei: pentru tot ce ai în viața ta, trebuie să plătești

Orice lucru pe care l-ai primit și pentru care nu ai plătit se transformă în Datorie. Această Datorie nu este nimic altceva decât energia pe care tu o datorezi Lumii.

Pentru că avem legătură cu legile naturii, nu putem nicidecum să evităm sau să trecem peste această datorie. Prin ce mod oferim această energie, nu se știe. Să plătești lucrurile pe care le-ai primit cu bani este cea mai rațională decizie.

Dacă oferi prea mult, energia pierdută se va reîntoarce la tine. Din acest motiv, cel care oferă îl domină pe cel care primește, care la rândul său va trebui până la urmă să ofere, neștiind în ce mod, când sau unde.

Cele mai importante reguli pe care trebuie să le respecți:

1. Nu fura energia altora;
2. Pentru tot ceea ce obții trebuie să plătești;
3. Nu fă și nu primi cadouri fără motiv;
4. Nu da și nu împrumuta pur și simplu;
5. Toate acțiunile tale trebuie să fie echilibrate.

Respectarea acestor principii nu este obligatorie. Cineva ar putea să încalce frecvent aceste reguli, însă el trebuie să fie gata și să răspundă pentru acțiunile sale.

Dacă suferi pierderi, cauza nu este nimic altceva decât un lucru pe care l-ai obținut Gratuit. Dacă din senin ai obținut ceva, înseamnă că la rândul tău ai oferit la fel de mult.

Motivul unei boli poate fi o acțiune din trecutul tău. De exemplu, ai făcut rău unei alte persoane. Iar motivul unor pierderi finaciare pot fi cauzate de un jaf săvârșit. 

Sursa :