Legea fundamentală a vieții: atragi ceea ce oferi

Nu poți trăi viața fără oamenii toxici sau fără veștile rele. Acestea au fost, sunt și vor fi întotdeauna. Cel mai trist lucru este că nu putem schimba acești oameni și nici anumite situații. Este deosebit de enervant faptul că trebuie să trăiești aceste lucruri zi de zi, până la sfârșitul vieții.

Dar totul depinde de tine, de atitudinea ta față de tot ceea ce se întâmplă, de aceea niciodată nu trebuie să uiți că atragi exact ceea ce dai și tu altora. Spencer Johnson spunea că perspectiva asupra vieții este cel mai bun mod de a te îngriji pe sine.

Puterea și slăbiciunea noastră depinde de acest lucru. Poți alege cum te raportezi la viață, poți alege puterea sau slăbiciunea. Cu alte cuvinte, în momentul trezirii, s-ar putea spune că ziua este deja predeterminată într-o oarecare măsură.

De cine? Doar de tine! Mai exact, atitudinea ta față de tot ce te înconjoară. Dacă te trezești dimineața cu bună dispoziție, cu sufletul împăcat, atunci ziua va trece exact la fel. Vei observa că ești mai vesel, mai senin, mai împăcat cu sine.

Veștile rele, dar și oamenii toxici nu vor merge nicăieri. Tu vei fi persoana care nu se va opri lângă ei. Pentru tine, ei vor deveni invizibili, ceea ce înseamnă că ziua ta va fi mult mai frumoasă.

Absolut tot ceea ce gândești și simți nu dispare fără urmă

Totul se materializează, într-un fel sau altul. Acest lucru se întâmplă automat, indiferent dacă îți dorești sau nu acest lucru. Aceasta este legea vieții și încă nimănui nu i-a reușit să o anuleze sau să o rescrie.

Dar pentru a transforma acest model într-un avantaj pentru tine, depinde doar de tine. De emoțiile tale, de sentimentele și gândurile tale. Atunci când ești deprimat, corpul tău imediat va observa acest lucru.

Se va manifesta sub diferite afecțiuni, diferite reacții la stimulii externi, prin lipsa de energie. Dacă gândurile tale vor fi destul de pozitive, corpul tău va radia de sănătate și bunăstare.

Ceea ce trebuie să faci este să schimbi fundamental atitudinea față de viață. Trebuie să te studiezi pe sine, să-i ajuți pe cei care nu mai au încredere, care sunt disperați. Trebuie să-ți proiectezi toate gândurile și emoțiile asupra a tot ce te înconjoară, asupra oamenilor din jur, iar aceste lucruri îți vor modela modul în care să supraviețuiești și să te descurci cu toate problemele.

Totul trece prin filtrul atitudinii tale mentale

Fericirea sau nefericirea nu depind de amploarea evenimentului în sine, ci de modul în care interpretezi tot ceea ce se întâmplă. În funcție de alegerea ta, fie vei căpăta încredere și putere că totul va fi bine, fie te vei distruge pe interior și vei ceda.

Atunci când ești într-o dispoziție pozitivă și optimistă, relaționezi cu ușurință cu lumea și cu tot ce se întâmplă în jurul tău. Fără tensiune, fără anxietăți. Dacă îți vei analiza viața din ultima vreme, vei vedea că oferi prea multă energie și efort acordând atenție lucrurilor nesemnificative.

Posibil mâine să nu-ți mai amintești de anumite lucruri, dar timpul nu mai poate fi întors înapoi. Dacă soarele strălucește în interiorul tău, în sufletul tău, atunci vei putea trece chiar și de cea mai mare furtună. Dacă vei menține o atitudine optimistă, te vei putea proteja de oamenii și lucrurile toxice.

Dacă vei radia bunătate, căldură, compasiune și calmitate, aceleași lucruri vei atrage la rândul tău. Acesta este cel mai bun mod în care te poți îndepărta de tot ce e rău și atrage doar ceea ce este bun.

Primul pas spre fericire este atitudinea ta pozitivă față de tot ce oferă viața. Nu trebuie să-ți fie frică, să refuzi ceea ce meriți sau să te limitezi în alegeri. Perspectiva ta asupra vieții este cel mai bun mod de a avea grijă de tine.