Lăsați, vă rog, supărările și învinuirile când o doamnă adevărată vă ia locul

Ați ajuns să arătați în cel mai urât hal. Ați uitat să fiți femei. Ați uitat să fiți descrete și modeste. Vă îmbrăcați în cele mai scurte fuste și vă aruncați în brațele primului întâlnit. Vă îmbătați, cădeți, vă treziți în așternuturi străine. Vă mutilați sufletul. Ați devenit niște păpușe, sunteți false. Sprâncene tatuate, buze cu botox, fund operat, sâni siliconați, unghii false, păr fals, gene false. Unde a dispărut naturalețea? De la voi nu mai miroase a prospețime ci a fum de țigară, a alcool. Nu știți să fiți draguțe, înjurați în public, vă certați copiii și iubitul în văzul tuturor. Vă lăsați cucerite de orice afemeiat și nemernic. Urmăriți doar banii și distrugeți familii.

Știți să fiți amante, dar nu femeia care luptă pentru fericirea celui de alături, stă lângă el chiar și atunci când nu are nimic, când e descurajat și îl ajută să atingă orizonturi, să creadă în el. Sunteți femei care plâng în hohote când li se rupe manichiura și indiferente când un om vă dăruiește sufletul, îl călcați în picioare, fără ca să regretați. Mame care nasc, dar nu știu să iubească, care nu-și asumă faptul că un copil nu e o jucărie. Urmăriți doar plăceri carnale, astfel ați devenit goale pe interior. Nu știți să vă respectați, să fiți demne, vă luați la harță, la bătaie din cauza unui afemeiat.

Oare nu realizați că cel care vă iubește nu o să vă împartă? Ați uitat de simplitate și descreție. Râdeți zgomotos, vă îmbrăcați sumar, ca să atrageți priviri. Ați uitat că privirile se atrag cu ajutorul hainelor alese cu gust, a comportamentului, a inteligenției, cu ajutorul calităților și valorilor. Vă numiți toate femei, dar nu toate știți să fiți femei. Nu toate știți să fiți doamne. Nu toate știți să fiți prințese și regine. Și lăsați, vă rog, supărările și învinuirile când o doamnă adevărată vă ia locul. Pentru că bărbații mereu s-au distrat alături de femei ieftine ca voi și vor, dar iubesc și se căsătoresc cu prințese, care mai apoi devin regine. Reginele lor. Femeil ieftine sunt pentru o noapte, doamnele pentru o viață.

Cu drag, Mary!