Lasă să rămână, lasă să plece, lasă să se întâmple. Nimic în această viață nu ți-a fost scris și nu ți-a fost promis

Lasă să rămână emoțiile sincere și frumoase pe care le simți față de omul tău. Adaugă la amintirile senine din trecut altele mai extraordinare. Continuați să fiți un tot întreg, să vă înțelegeți și să vă completați unul pe altul. Lasă să domine iubirea în relația voastră. Lasă ca fiecare zi să fie inegalabilă. Lasă ca iubirea să vorbească în locul vostru.

Lasă să plece îndoielile, fricile și temerile. Nu permite frustrărilor și experienților mai puțin plăcute din trecut să persiste în cuplul vostru. Gândurile urâte și certurile infantile trebuie să se spulbere. Părerile lumii nu au nici un sens, nu sunt importante. Nimic nu e mai important decât voi doi.

Lasă să se întâmple prezentul și viitorul între voi. Lasă să se întâmple cele mai frumoase momente, care mai târziu se vor transforma în amintiri. Amintiri de care vă veți aminti cu drag. Lasă să fie sincer și de la sine, nu nega sentimentele. Spune ce simți. Lasă să plutească dragostea. Și oamenii mari iubesc. Iubește.

Nimic în această viață nu ți-a fost scris și nu ți-a fost promis. Nimic nu ți se va da, dacă tu nu vei dori acel lucru. Cu faptele și gândurile vei materializa visul tău. Viața îți este dată să o trăiești așa cum simți, cum dorești. Din această cauză tu alegi ce să fii, cu cine să fii. Tu iei decizii și lupți pentru împlinirea și fericirea ta și a celor pe care îi iubești.

Lasă să rămână, lasă să plece, lasă să se întâmple. Nimic în această viață nu ți-a fost scris și nu ți-a fost promis. – citat cu autor anonim