fb

Lasă magia în viața ta! Ține minte doar aceste două cuvinte!

„Minunile se întâmplă acolo unde se cred în ele și, cu cât mai mult se crede, cu atât mai frecvent apar.” – a declarat Denis Diderot, celebrul filozof și pedagog francez. Este susținut de mii de oameni din întreaga lume. Acest lucru poate fi descris în diverse moduri, dar faptul că gândurile noastre dobândesc de multe ori o copertă materială și sunt programate spre succes și eșec, reprezintă un fapt științific.

Există două cuvinte care îți pot permite să atragi ce ai nevoie și să alungi ceea ce nu este necesar:

– Permit!

– Anulez!

După cum vezi, este destul de simplu. Cineva ar putea spune că psihologic și așa le punem în aplicare, dar aceste două fapte trebuie scoase din subconștient și transformate în moto-uri conștiente. Nu este un lucru dificil. Este suficient să spui ceea ce îți dorești, ceea ce vrei să primești și în cele din urmă să adaugi: „Permit!”. Iar apoi spune: „Anulez toate obstacolele!”.

Ridicol și prea frumos ca să fie adevărat? Încearcă! Nu riști absolut nimic. Cu cât mai mult vei practica această tehnică, cu atât mai multe și mai semnificative vor deveni minunile!

În această teorie există o opoziție importantă: vorbește despre evenimente cu încredere, nu negocia și nu cere. Asumă-ți responsabilitatea pentru ceea ce se află în mâinile tale!

via: marketium