Lasă-l pe cel care te-a lăsat, pur și simplu lasă-l naibii în trecut!

Schimbă piesa. Caută o nouă cafenea preferată. Concentrează-te pe detaliile, pe care le poți controla. Călătorește, aleargă dimineața, mănâncă ceva gustos. Fă ceea ce cel nu-ți permitea. Fă ceea ce-ți place.

Atunci când vrei să-l suni, mergi să-ți speli dinții. Ieși să vezi ceva frumos. Încetează să-l urmărești pe rețelele de socializare, doar ca să găsești un mic semn că-i pasă. Nu vei găsi nimic acolo. Dă volumul mai tare, trăiește-ți viața. Fii fericită, nu mai este nimeni să te tragă în jos. Încearcă-te să te pierzi printre străzi și să te bucuri de această lume magică.

Învață o limbă nouă. Scrie numele lui pe o foaie albă și apoi arde-o. Uită astfel toate amintirile neplăcute legate de el. Pe cele plăcute, dacă au fost, păstrează-le ca pe ceva firesc din trecutul tău.

Simte ușurința cu care ai pierut ceva. Poate că până la urmă nu e o pierdere? Îndrăgostește-te de cineva. Sau pur și simplu sună-ți prietenii și vezi-ți de viață.

Simte libertatea, trăiește-0, fă totul ca visele tale să se împlinească. Fii un om fericit, pentru că meriți asta. Iar pe el… pe el lasă-l în trecut. Acolo unde e locul său, acolo unde te-a părăsit.

Fii cu sufletul împăcat și nu lăsa pe nimeni să fure din fericirea ta. Sunt oameni care nu te-au meritat nicio secundă în viața lor. Poate că el a fost unul dintre ei. Tu mergi mai departe. Împlinită, cu lecția învățată, cu dorința de a iubi din nou, mergi mai departe.

Lasă-l pe cel care te-a lăsat, pur și simplu lasă-l naibii în trecut! Pentru că numai așa poți să te regăsești în prezent.

 

Sursa :